Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
BMW 3 Serisi’nin Alpina versiyonu tanıtıldı. İki farklı gövde tipi ve performansı ile dikkat çeken Alpina D3 S hakkındaki tüm detaylar haberimizde.
BMW modellerini kendi tarzı ile geliştiren Alpina, 3 Serisinin Alpina versiyonu ile karşımıza çıktı. Sedan ve Touring olmak üzere iki farklı gövde tipiyle tercih edilebilecek araçlar, performans nitelikleriyle BMW 3 Serisi ailesinin en üst seviyesi olan M3’ye en yakın dizel olarak kendinden bahsettiriyor.
Alpina D3 S, BMW’nin 3.0 litrelik turbo beslemeli sıralı altı silindir motoru ile karşımıza çıkıyor fakat Alpina dokunuşuları ile bu motor 355 beygir güç ve 730 Nm tork üretiyor. Alpina, BMW’nin standart motorunu modifiye ederek 15 beygir güç ve 30 Nm daha fazla tork üretmeyi başarmış durumda. Ayrıca Alpina motorun standart olarak maksimum gücünü 4.000 ile 4.200 devir bandına torkunu ise 1.750...


Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: Bilal
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım