Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
BMW, en yeni iki modeli Yeni BMW 1 Serisi ve BMW 8 Serisi Gran Coupé ile Altın Direksiyon ödülünün sahibi oldu.
Alman otomobil dergisi Auto Bild ve pazar gazetesi Bild ************ Sonntag tarafından 1976 yılından bu yana düzenlenen Golden Steering Wheel (Altın Direksion) Ödülleri’ne bu yıl Yeni BMW 1 Serisi ve BMW 8 Serisi damga vurdu. Yeni BMW 1 Serisi kompakt segment araçlar kategorisinde 2019 Altın Direksiyon ödülünü alırken, BMW 8 Serisi de ‘Yılın En Güzel Otomobili’ ödülünün sahibi oldu.
Altın Direksiyon Ödülleri’nde görev alan jüri üyeleri, BMW’nin gelişmiş önden çekişli mimarisini kullanan ilk model olan Yeni BMW 1 Serisi’ni test ederek, markanın sportif sürüş karakterine olan yeni bakış açısını keşfetme şansına erişti. Premium kompakt modelin üçüncü nesli sahip olduğu çeviklik ve dinamizm ile sınıfındaki liderliğine devam ediyor. Burada son teknoloji şasi sistemlerinin ve yenilikçi teknolojilerin kusursuz etkileşiminin yanı sıra tüm temel sürüş dinamiği bileşenlerinin ve kontrol...

Okumaya devam et...


 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,939
7
51,186
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Değerlendirmeye giren diğer araçlar çıplak astarlı kaporta + 4lastik olarak katılmış herhalde
 
  • Beğeni
Tepkiler: Toprak
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım