Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
BMW Motorrad, Avrupa’nın en büyük motosiklet fuarı EICMA 2019’da en yeni modellerini sevenleri ile buluşturdu.
BMW’nin orta segmentteki en yeni temsilcilerinden biri olmaya hazırlanan F 900 R ve F 900 XR, dünya tanıtımını EICMA 2019’da gerçekleştirdi. Fuarda ayrıca, kapsamlı bir yenileme operasyonu geçiren Yeni BMW S 1000 XR da ilk kez motosiklet severlerin karşısına çıktı.
BMW Motorrad, en yeni seri üretim modellerinin yanı sıra markanın gelecekte yollarla buluşturacağı modeller hakkında fikir veren konsept motosikletlerini de fuarda sergiledi. BMW’nin geçmişinde önemli bir yer tutan boxer motorlardan ilham alınarak tasarlanan BMW Motorrad Concept R 18/2, yaz başında tanıtılan BMW Motorrad Concept R 18’nin daha modern bir versiyonunu temsil ediyor. Geniş 2 silindirli 1800 cc hacmindeki boxer motorun görev yaptığı BMW Motorrad Concept R 18 /2, 1960’ların estetiğinden ilham alan modern hava ve yağ soğutma tasarımına sahip...

Okumaya devam et...
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım