Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
2021 Demir Berberoğlu Sezonu ve Şevki Gökerman Ralli Kupası ilk yarışı olan BOTAV Rally Bodrum, 10-11 Nisan tarihlerinde 81 otomobil ve 162 sporcu ile katılımıyla gerçekleştirildi.
10 Nisan akşamı 18.30’da Mindos Kapısı’ndaki start seremonisi ile başlayan organizasyon, 11 Nisan Pazar günü Yalıçiftlik-Kızılağaç bölgesindeki Rasatçı Faik Fethanoğlu ve Saynur Gelendost etaplarının üçer kez geçilmesinin ardından, TED Bodrum Koleji’ndeki finiş podyumunda düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.
Skoda Fabia R5 EVO İle yarışan Çukurova-Bostancı’nın ardından Castrol Ford Team Türkiye’den Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı Ford Fiesta R5 ile ikinciliği elde ederken, genel klasman üçüncülüğünü kazanan eklip Evofone Rally Team’den Uğur Soylu-Aras Dinçer oldu. Ulusal şampiyona takip eden sürücüler arasındaki özel klasmanda Kategori 2’de Castrol Ford Team Türkiye’den Ali Türkkan-Onur Aslan, Kategori 3’te Parkur Racing’den Ford Escort MKII ile Üstün...


Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: gokglsy
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım