Bu güne kadar hiç yolda kaldınız mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,017
7
51,352
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Çok fazla yolda kaldım. Dahası, arabası yolda kalan beni çağırırdı. :D Aklımda kalan birkaç tanesini paylaşayım.

Ben küçükken 1963 Taunus P3 tek kapı arabamız vardı. Sık sık yolda kalırdı, babam da onarırdı. Bir tanesinde katkım var. Kuru camda silecek çalıştırdım. Akşamına eve dönüş yolunda yağmur yağarken silecekler bozuldu. yolda tam kalma sayılmaz ama zorladı tabii :)

Sene 2003 Ocak ya da Şubat, yerlerde kar var ama hava yağmurlu en pisinden bir hava. Rahmetli dayımın 98 Şahin'i. Vefatından sonra mahkemelik, bizde duruyor. Ruhsata işlenmemiş lpg'sini geriye söktürmüşüz benzin ile kullanıyoruz ama 5 yaşında bir araba ancak bu kadar çökebilir. Anasını ağlatmışlar. Gaz yemiyor, titriyor, çekiyor vs.vs. Bir sabah babamla çıktık saatli bir iş için Karamürsele belki 50km'lik yola gideceğiz. Giderken hoppp... Aniden hararet yapmaya başladı. Açtık baktık, su yok. Benim bir arabayı susuz bırakma ihtimalim sıfır. Kesin bir sıkıntı var ama ilk etapta su bulmamız lazım. 5dk.da bir durup su doldurarak öğlene ancak gittik. Sonra dönüşü de aynı, 3-5dk.da bir yolda kalıyoruz... Babam takım elbisesini kirletmesin diye inip su arama işleri sürekli bende. İmanım gevriyor Dönüşte artık canım bitti, o zamanlar da arabalarla ilgiliyim, o kadar yorgunluğumun karşılığında dedim yol üstündeki Ford bayiine uğrayalım, yeni Fiesta çıkmış ona bakayım, olur dedi. Biz fokur fokur Şahin ile Ford bayiine girdik. Bir şekilde o akşam babama 0 km 2003 model Fiesta Ghia satıldı :D

Sanırım 2005 civarları. O Fiesta ile bir uzun yola çıkışımızda bakımla birlikte lastiklerini de değiştirdik yolumuzun üstü serviste, devam edeceğiz. Yola çıktık. Düz yolda araba geziyor. Bu lastikler dandik çıktı derken pattt biri patladı. Haydi dolu bagajı boşalt, stepneyi tak filan devam... Bir süre sonra pattt 2. lastik de patladı. O zamanlar şehirler arası yolların çoğu şimdiki gibi bölünmüş yol değil, tek gidiş tek geliş var ve emniyet şeridi bile yok. Zifiri karanlık bir yerde kaldık. 1-2 saat lastikçi bulana kadar jant üstü yavaş yavaş gittik mecburen. Lastikçi bir baktı lastiklere 45psi civarı saçma bir hava basılmış serviste. Dönüşte o servise gidip bayağı bir uğraştık.

Üniversitedeyim, ev sahibemin yatan bir Lada Vega'sı var. Ben ilk kez bir arabadan nefret ettim. O da o arabadır. Yattığı yerde az onarımını yapmadım. Altı yüksekti, ben de nispeten inceydim, defalarca yatıp egzozunu bile onardım. Neyse, bir yaz staj zamanı anket yapmamız lazım. Şansıma oturduğum ilçede yapıyoruz o yaz stajı. o kadar uğraşıyorum, rica ettim, arabasını ilçe içerisinde kullanmam için verdi. Arabayla biraz gidip park edip kapı kapı gezip anket yapıyoruz, yaz sıcağında bayağı bir kolaylaştırmıştı işimizi. Sonra bir yerde durmuşum çalıştıracağım, fren pedalı bir garip geldi. Lann dedim... Çalıştırdım, arabayı hareket ettirdik, baktım daha 2. vitese takmadan fren tutmaz oldu. HAYDAAA... Neden haydaaa? Çünkü el freni de yok, bagajda taşla geziyorum.:D Erken ayıldım aynı yere bıraktım ve yürüyerek sanayiye gittim, bi ustayla geldim. Altına eğilip bir baktık fren hortumu patlamış frrk frrk hirdolik fışkırtıyor. Napacaz dedim, gel dükkana dedi usta. Dedim bunun için mi çağırdım seni? Değişmedi tabii sonuç. Frensiz bol bayırlı sokaklardan sonra ana yolu geçip sanayiye gitmeyi başardım. Onardılar, o şekilde götürdüm bıraktım arabasını.

Yine üniversitedeyim. Memleketten arkadaşlar geldi, sınavları filan var. Uygun fiyatlı bir Clio Symbol kiraladık 1.4 lpg'li. Ama araba perişan. Airbag patlamış göbeği perçinle tutturulmuş filan o halde :'D Ama fiyatı uygun napalım... Arkadaşı sınava götürdük sağ salim. Çıkışında İzmir'in hiç bilmediğim bir yerlerinde yolda kaldık hararetten. Yapacak bir şey yok. Arabada su filan da var ama hararet yapıyor, o hararetle su da bitti zaten. Aradım adamı, diğer kiralık aracı olan benzinli Accent'i getirdi bize verdi, sonra kendisi usta çağırıp götürmüş sanayiye devirdaim pompası bozulmuş. Motorunu kurtarmış olduk adamın. Gerçek anlamda yolda kalıp ilerleyemediğim tek hikaye budur.

Benim arabayla da 2 vukuat var. Birinde evde kaldım gibi oldu aslında yolda değil, bir cumartesi sabahı arabaya bindim akü yok.:D E bir gün önce cayır cayır sorunsuz çalışıyordu bu araba... Neyse, babamı çağırdım, takviye kablom ondaydı. Geldi takviye yaptık çalıştırdık arabayı, ama bir sıkıntısı var belli, cam açıp kapatmadan, sinyal bile yakamadan sanayiye kadar 10km yol gidebildi garibim. Şarj dinamosu, gergi kasnağı, v kayışı, akü hep beraber değişti. Gergi kasnağı arızası geri kalanı da yemiş.
Diğer vukuatım da geçen yaz uzun yolda Susurluk-M.kemalpaşa arasında oldu. ışıklardan çıktık, vitesler 1-2-3-4-5 iyi, sonra ileride baktım yol çalışması var, 4'e aldım, 50-60 gidiyoruz tek şerit, sonra tekrar ana yola çıktık, gazı verdim sonra 5'e takacam, bir baktım debriyajın altı boşalmış. Sadece yayı sayesinde pedal üstte duruyor. Kenara çektim. @motorsinann ı filan da aradım hatta sağolsun teşhisi telefonda bile doğru koydu. debriyajsız Mustafakemalpaşa'ya kadar gittik sanayiye, tam da iftar vakti, orada iftar sonrasına kadar bekledik ustayı. Evinden kalktı geldi baktı, o da aynı şeyi söyledi. Debriyaj alt merkezi dağılmış. Ama küçük bir sıkıntı var, parça bulamadı ilçede. E ertesi gün işimiz var yol almamız lazım, abi dedi devri tutturup debriyajsız gideceksin artık... o_O 250km kadar yolu debriyajsız geldim, arabayı bahçeye debriyajsız park ettim. Şanzımana zeval getirmeden bunu da atlatmış olduk :)

Sayılır mı bilmem de, bir kez de efetur otobüsüyle Gemlik civarlarında yolda kaldık. Daha doğrusu yağmurlu soğuk fırtınalı bir kış gecesi havalandırması bozuldu. Sonra zorunlu olarak bir süre sonra kendimizi yağmurlu havaya rağmen otobüsten dışarı atarak Kocaeli'den başka otobüsün gelmesini bekledik.

Bir kere de uçak pistte hareket ettikten sonra kalkıştan önce bozuldu, o son hızlanmayı yapmadan durduk, başka uçağa geçtik. Sonuçta arıza tekerlekler yerdeyken oldu, buraya yazabiliriz :D
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,655
1
64,533
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Kaldık, 82 şahin almıştık. Çocuktum, arabayı aldığımız gün noterden sonra Denizli'nin ücra mahallelerinden birine gittik, dönüşte lpg bitti. Gösterge bozukmuş, benzin de yokmuş. 10 km kadar itekledik. Babam söve söve yaptırdı, bir ay geçmeden de sattı arabayı. Sıkıntılı olduğundan değil aldığı gün soğuduk.

ben bunu yazdım ama şimdi hatırladıklarım da var.

Aynı arabayla bi hafta sonrasında da Burdur Yeşilova'ya gittik, dönüş yolundayız. Gitmeden önce babam arabayı frenleri motoru vs bakıma sokmuştu sıkıntı yaşamamak için. Rahmetli babaannem de var. Salda gölü civarını geçtik, Acıpayam-Denizli istikametine doğru gidiyoruz. Virajlı dağ yolları bitti tam düzlüğe geldik viraj çıkışı sağda benzinlik vardı. Araba birden sol arkaya doğru yattı sürünmeye başladı. Hızımız virajlardan geçip son virajda olduğumuzdan düşüktü. 40-50yle falan geliyormuşuzdur, yolun en sağına doğru zorla çektik bi baktık sol arka lastik jantla beraber yerinden çıkmış tam gaz gidiyo :confused::confused::confused::confused: tarlaya doğru daldı sonra Allahtan yol boştu bi kazaya da sebebiyet vermedik kendimiz de sıkıntısız atlattık.

Eski kasa doğan jantlarını bilirsiniz, onlardan vardı üzerinde ve bujonlar da düşmemişti. O Bujonlar nasıl gevşedi o lastik nasıl çıktı bilmiyoruz ama döndüğümüzde yola çıkmadan önce uğradığımız lastikçiye babam sağlam küfretmişti.

O arabayı sattıktan sonra Alacak karşılığı 1986 Şahin almıştık. Ahan da bu araba

Görüntü000.jpg

Arabanın cins kısmı şu, dizel. Taksi çıkması değil ama fii önceki sahibi ne kastı varsa dizel motor taktırmış. Isuzu motor, 1.9 dizel o_O

13-14 sene önce falandı, Marmaris, Turunç'a gittik biz bu arabayla. 5 Kişi full dolu bagaj. Giderken hiç bir sıkıntı yaşamadık. Suyuna yağına vs sürekli bakarız babamla. Dönüş yolunda rampaları çıktık Ula tarafına geldik, arabada hararet yükselir gibi oldu. Kenara çektik, soğuttuk bir saat kadar bekledik falan. Sonra yola çıktık, kaleye gelmek üzereyken bi patırtı kütürtü sesler. İnip bi baktık radyatör pervanesi fırlamış, radyatöre yapışmış :confused:
Babam bi kamyona atladı, Kale ilçesine gitti bi tamirci buldu geldi, adam ön tarafı farlar panjur radyatör vs komple baktı pervaneyi tutan civatalar kırılmış, tornalanması falan lazım. o haliyle radyatörsüz vs 5 dk yol teptik Kale sanayii sitesine geldik. tam 6 saat uğraştılar, Ford Transit pervanesi bulundu takıldı. Yola çıktık 5,6 saatte gelebileceğimiz yolu 12 saatte geldik, yaz tatili rezil oldu falan filan. Geldikten 15 gün sonra sıfır motor yapıldı arabaya. O zaman arabayı 3,600 alacak karşılığı almıştık, 4bin liraya motor yapıldı. Malum motora parça da bulunamadı Kilis'ten üst kapak geldi falan saçma sapan işler. Bir sene kadar sonra bu sefer Aydın-Nazilli tarafına gidecektik. Bi önceki uzun yol maceramız vukuatlı geçti malum. Yine bakıma girdik, hiç sıkıntısız gittik. Yine dönüş yolunda Karacasu -Tavas tarafından geze geze gelelim dedi babam. Yarım saat geçmedi, Arabada yine hararet yükseldi. Kenara çektik durduk. Araba biraz rahatlasın diye bekliyorduk, babam söve söve bi hal oldu haliyle. O öfkeyle gitti radyatör kapağını açtı :confused: 40 yıllık şoför, arabanın her arızasına bi şekilde işlem yapabilecek kadar bilgili ama o sinirle düşünmeden gitti radyatör kapağını açtı, haliyle kaynar su havaya fışkırdı, babamın sol kol yandı. Denizliye gelene kadar sol kolu camdan aşağı saldı, rüzgarda soğutarak geldi. Biz gene küfür kıyamet, on gün sonra yine sıfır motor yapıldı bu sefer 4500 yedi. Dikiş tutmadı yok paraya sattık...


O arabadan sonra 2Bin TL'ye 1,6 80 Model Taunus aldık. Ahanda bu.

jydnYg.jpg


Bi kere yolda kaldık, Yukarışamlı diye bi köy var Denizli'de, oraya gitmiştik. Debriyaj teli koptu, bi 20 km kadar @bt abilerin hesap debriyajsız geldik.

Şimdiki taunus ve alfa şükür yolda bırakmadı hiç. Eski araba ne kadar dikkat edersen et eski araba, her dakika temkinli olmakta fayda var :)
 
Son düzenleme:

Cussler

Panpa
5 Eki 2016
3,477
8,934
4,970
Marka
Toyota
Ahanda hatırladım, bi kez daha toyotayla yolda kalmıştık:D @motorsinann @DouglasAdams gelin buseferki çok fena:D:p toyotadan sogutucak cinsten 12-13 sene kışın önce dedemin 2000 corollada dedemler biz gidiyoruz fena kar yağıyor tam boğaz koprusune yaklaşıyoruz yokuş çıkıyoruz araba ufaktan yavaşlamaya başladı sonradan komple durdu, sorun ne? Yaz lastiği var arabada:D:D:D
 

Sailor

Kaptan
Beta Programı
6 Kas 2016
12,004
26,074
6,520
istanbul
Marka
Nissan
Ahanda hatırladım, bi kez daha toyotayla yolda kalmıştık:D @motorsinann @DouglasAdams gelin buseferki çok fena:D:p toyotadan sogutucak cinsten 12-13 sene kışın önce dedemin 2000 corollada dedemler biz gidiyoruz fena kar yağıyor tam boğaz koprusune yaklaşıyoruz yokuş çıkıyoruz araba ufaktan yavaşlamaya başladı sonradan komple durdu, sorun ne? Yaz lastiği var arabada:D:D:D
benımde akü bitti bir kere.daha bu sabah babam arabayı almıs bagaj ıhtıyacı ıcın aradı araba arıza verıyor sesler cıkarıyor dedı meger lastık basıncı ımıs.( opel de de lastık basıncı sıstemı varda sacmasapan :D )
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: kekum34 ve Cussler

tyln

Profesör
10 Eki 2016
351
690
1,845
Marka
Renault
1 kez yolda kaldim oda broadwayimin sase yapip freni patlatmasndan dolayiydi.aslinda frensiz sanayiye kadar gidebilirdim ama riske girmek istemedim.
 

tyln

Profesör
10 Eki 2016
351
690
1,845
Marka
Renault
Şu debriyajsız gelme olayını az anlatsanıza. Nasıl vitese takıyonuz. Malum bizim arabada telli :)
Abi arabayi 1e takip sallana sallana calistiriyorsun.biraz hareket ettikten sonra 1den cikarip ortalama 1100 devirdeyken 2ye geciriyorsun.yine dusuk devirdeyken vitesi buyuterek ilerliyorsun.vitesi daima debriyaja basmadan bosa alabilirsin ama vitesi takarken debriyaj gereklidir.eger devir yuksek iken debriyajsiz vites buyutme yaparsan cartlama denen siyirma yapar.zorlayarak yine gecirme olur ama buseferde senkromece yani sanzimana zarar verirsin.yani her arabaya gore bu devir ve hizlar farkli olsada ortalama 35km hizdayken araba 3.vitese debriyaj kullanmadan cok rahat gecebilir gibi ornek gosterebilirim
 
Son düzenleme:

Akın

Panpa
Beta Programı
9 Eyl 2016
3,365
7,204
4,970
İstanbul-Tunceli
Marka
Yok
Akü bitmesini saymazsak yol da kendi arabamızla hiç kalmadık. Otobüs ile seyahatlerimiz de Mercedes O 403 otobüsün frenleri kilittenmişti, Travego ile de ciddi bir motor arızası yaşamıştık.
 

ibougur

Reis
8 Eyl 2016
2,257
4,523
5,020
29
İstanbul
Çok fazla yolda kaldım. Dahası, arabası yolda kalan beni çağırırdı. :D Aklımda kalan birkaç tanesini paylaşayım.

Ben küçükken 1963 Taunus P3 tek kapı arabamız vardı. Sık sık yolda kalırdı, babam da onarırdı. Bir tanesinde katkım var. Kuru camda silecek çalıştırdım. Akşamına eve dönüş yolunda yağmur yağarken silecekler bozuldu. yolda tam kalma sayılmaz ama zorladı tabii :)

Sene 2003 Ocak ya da Şubat, yerlerde kar var ama hava yağmurlu en pisinden bir hava. Rahmetli dayımın 98 Şahin'i. Vefatından sonra mahkemelik, bizde duruyor. Ruhsata işlenmemiş lpg'sini geriye söktürmüşüz benzin ile kullanıyoruz ama 5 yaşında bir araba ancak bu kadar çökebilir. Anasını ağlatmışlar. Gaz yemiyor, titriyor, çekiyor vs.vs. Bir sabah babamla çıktık saatli bir iş için Karamürsele belki 50km'lik yola gideceğiz. Giderken hoppp... Aniden hararet yapmaya başladı. Açtık baktık, su yok. Benim bir arabayı susuz bırakma ihtimalim sıfır. Kesin bir sıkıntı var ama ilk etapta su bulmamız lazım. 5dk.da bir durup su doldurarak öğlene ancak gittik. Sonra dönüşü de aynı, 3-5dk.da bir yolda kalıyoruz... Babam takım elbisesini kirletmesin diye inip su arama işleri sürekli bende. İmanım gevriyor Dönüşte artık canım bitti, o zamanlar da arabalarla ilgiliyim, o kadar yorgunluğumun karşılığında dedim yol üstündeki Ford bayiine uğrayalım, yeni Fiesta çıkmış ona bakayım, olur dedi. Biz fokur fokur Şahin ile Ford bayiine girdik. Bir şekilde o akşam babama 0 km 2003 model Fiesta Ghia satıldı :D

Sanırım 2005 civarları. O Fiesta ile bir uzun yola çıkışımızda bakımla birlikte lastiklerini de değiştirdik yolumuzun üstü serviste, devam edeceğiz. Yola çıktık. Düz yolda araba geziyor. Bu lastikler dandik çıktı derken pattt biri patladı. Haydi dolu bagajı boşalt, stepneyi tak filan devam... Bir süre sonra pattt 2. lastik de patladı. O zamanlar şehirler arası yolların çoğu şimdiki gibi bölünmüş yol değil, tek gidiş tek geliş var ve emniyet şeridi bile yok. Zifiri karanlık bir yerde kaldık. 1-2 saat lastikçi bulana kadar jant üstü yavaş yavaş gittik mecburen. Lastikçi bir baktı lastiklere 45psi civarı saçma bir hava basılmış serviste. Dönüşte o servise gidip bayağı bir uğraştık.

Üniversitedeyim, ev sahibemin yatan bir Lada Vega'sı var. Ben ilk kez bir arabadan nefret ettim. O da o arabadır. Yattığı yerde az onarımını yapmadım. Altı yüksekti, ben de nispeten inceydim, defalarca yatıp egzozunu bile onardım. Neyse, bir yaz staj zamanı anket yapmamız lazım. Şansıma oturduğum ilçede yapıyoruz o yaz stajı. o kadar uğraşıyorum, rica ettim, arabasını ilçe içerisinde kullanmam için verdi. Arabayla biraz gidip park edip kapı kapı gezip anket yapıyoruz, yaz sıcağında bayağı bir kolaylaştırmıştı işimizi. Sonra bir yerde durmuşum çalıştıracağım, fren pedalı bir garip geldi. Lann dedim... Çalıştırdım, arabayı hareket ettirdik, baktım daha 2. vitese takmadan fren tutmaz oldu. HAYDAAA... Neden haydaaa? Çünkü el freni de yok, bagajda taşla geziyorum.:D Erken ayıldım aynı yere bıraktım ve yürüyerek sanayiye gittim, bi ustayla geldim. Altına eğilip bir baktık fren hortumu patlamış frrk frrk hirdolik fışkırtıyor. Napacaz dedim, gel dükkana dedi usta. Dedim bunun için mi çağırdım seni? Değişmedi tabii sonuç. Frensiz bol bayırlı sokaklardan sonra ana yolu geçip sanayiye gitmeyi başardım. Onardılar, o şekilde götürdüm bıraktım arabasını.

Yine üniversitedeyim. Memleketten arkadaşlar geldi, sınavları filan var. Uygun fiyatlı bir Clio Symbol kiraladık 1.4 lpg'li. Ama araba perişan. Airbag patlamış göbeği perçinle tutturulmuş filan o halde :'D Ama fiyatı uygun napalım... Arkadaşı sınava götürdük sağ salim. Çıkışında İzmir'in hiç bilmediğim bir yerlerinde yolda kaldık hararetten. Yapacak bir şey yok. Arabada su filan da var ama hararet yapıyor, o hararetle su da bitti zaten. Aradım adamı, diğer kiralık aracı olan benzinli Accent'i getirdi bize verdi, sonra kendisi usta çağırıp götürmüş sanayiye devirdaim pompası bozulmuş. Motorunu kurtarmış olduk adamın. Gerçek anlamda yolda kalıp ilerleyemediğim tek hikaye budur.

Benim arabayla da 2 vukuat var. Birinde evde kaldım gibi oldu aslında yolda değil, bir cumartesi sabahı arabaya bindim akü yok.:D E bir gün önce cayır cayır sorunsuz çalışıyordu bu araba... Neyse, babamı çağırdım, takviye kablom ondaydı. Geldi takviye yaptık çalıştırdık arabayı, ama bir sıkıntısı var belli, cam açıp kapatmadan, sinyal bile yakamadan sanayiye kadar 10km yol gidebildi garibim. Şarj dinamosu, gergi kasnağı, v kayışı, akü hep beraber değişti. Gergi kasnağı arızası geri kalanı da yemiş.
Diğer vukuatım da geçen yaz uzun yolda Susurluk-M.kemalpaşa arasında oldu. ışıklardan çıktık, vitesler 1-2-3-4-5 iyi, sonra ileride baktım yol çalışması var, 4'e aldım, 50-60 gidiyoruz tek şerit, sonra tekrar ana yola çıktık, gazı verdim sonra 5'e takacam, bir baktım debriyajın altı boşalmış. Sadece yayı sayesinde pedal üstte duruyor. Kenara çektim. @motorsinann ı filan da aradım hatta sağolsun teşhisi telefonda bile doğru koydu. debriyajsız Mustafakemalpaşa'ya kadar gittik sanayiye, tam da iftar vakti, orada iftar sonrasına kadar bekledik ustayı. Evinden kalktı geldi baktı, o da aynı şeyi söyledi. Debriyaj alt merkezi dağılmış. Ama küçük bir sıkıntı var, parça bulamadı ilçede. E ertesi gün işimiz var yol almamız lazım, abi dedi devri tutturup debriyajsız gideceksin artık... o_O 250km kadar yolu debriyajsız geldim, arabayı bahçeye debriyajsız park ettim. Şanzımana zeval getirmeden bunu da atlatmış olduk :)

Sayılır mı bilmem de, bir kez de efetur otobüsüyle Gemlik civarlarında yolda kaldık. Daha doğrusu yağmurlu soğuk fırtınalı bir kış gecesi havalandırması bozuldu. Sonra zorunlu olarak bir süre sonra kendimizi yağmurlu havaya rağmen otobüsten dışarı atarak Kocaeli'den başka otobüsün gelmesini bekledik.

Bir kere de uçak pistte hareket ettikten sonra kalkıştan önce bozuldu, o son hızlanmayı yapmadan durduk, başka uçağa geçtik. Sonuçta arıza tekerlekler yerdeyken oldu, buraya yazabiliriz :D
Abi sen bizim arabaya filan binme ya bu ne arkadaş sürekli bozulmuş sana bi Honda lazım :)
 

Mehmet55

Profesör
8 Eyl 2016
255
361
1,395
Marka
Opel
Boztepe'den inerken arabada bir koku farkettim. Bir baktık ki frenlerden dumanlar yükseliyor. Servisi aradık el frenini çekmeyin ve soğumasını bekleyin dediler. Yarım saat mi bir saat mi ne onu beklemiştik.
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,655
1
64,533
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Taunusla sürekli benzinim biterdi, ev arkadaşlarını arardım getirirlerdi bi 5'lik :)
abi hararet sorunu yaşamadın mı hiç ? biz denizlinin sıcağında cayır cayır yanıyoz, taunus ayrı yanıyor. Sen kıbrısta bilemedim :D


Abi siteye tunus hikayeleri tarzında ufak yazılar yazsan? Tutar mı acaba? Ciddiyim

Tutar tutar hem de nasıl tutar, hem yazı, hem video muazzam olur. Video için taunusa bile gerek yok, canlı yayındaki hoş sohbetlerden bi kuble bile olur :)
 
10 Mar 2017
3,246
4,058
4,820
25
Antalya isparta aydin
Marka
Ford
abi hararet sorunu yaşamadın mı hiç ? biz denizlinin sıcağında cayır cayır yanıyoz, taunus ayrı yanıyor. Sen kıbrısta bilemedim :D




Tutar tutar hem de nasıl tutar, hem yazı, hem video muazzam olur. Video için taunusa bile gerek yok, canlı yayındaki hoş sohbetlerden bi kuble bile olur :)
O yazı isini ben de çok istiyor ve bekliyorum. Kısmet olursa da yaz sonunda araba çıkınca test videosu için istek aticam ama bakalım :D
 

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
İlk ve tek yolda kalmam 2 yıl kadar önce Volvo S40 ile olmuştu. İlk kez uzun yola çıktığımda Sakarya tarafında lastiğim patlamıştı, araba birden bire sola çekmeye başlıyor diye indim baktım lastiğin havası komple inmiş :) Tabi acemilik de var yedek lastiği göremeyince ben iyice panik oldum :D Neyse babamı aradım sağolsun stepneyi ağırlık yapıyor diye tamir kitiyle değiştirmiş, istasyona kadar öyle idare etti.

Bundan önce köy yollarında taş ile kayış koparttığım kaçamaklarım da var ama onu anlatmaya kalksam bambaşka bir konu olur :D
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Kim?

ali_tremonti

Panpa
8 Eyl 2016
1,610
1,940
2,570
26
İlk ve tek yolda kalmam 2 yıl kadar önce Volvo S40 ile olmuştu. İlk kez uzun yola çıktığımda Sakarya tarafında lastiğim patlamıştı, araba birden bire sola çekmeye başlıyor diye indim baktım lastiğin havası komple inmiş :) Tabi acemilik de var yedek lastiği göremeyince ben iyice panik oldum :D Neyse babamı aradım sağolsun stepneyi ağırlık yapıyor diye tamir kitiyle değiştirmiş, istasyona kadar öyle idare etti.

Bundan önce köy yollarında taş ile kayış koparttığım kaçamaklarım da var ama onu anlatmaya kalksam bambaşka bir konu olur :D
e merak ettik amaaaa :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım