Bugün Arabanız İçin Ne Yaptınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuncYcl

Profesör
8 Eyl 2016
731
1,070
2,320
28
İstanbul
Marka
BMW
Gittim Carbon kaplama aldım, iç trimleri kapladım baya da hoş durdu :) sonra bir de carbon ayna kapakları buldum aldım. Havalar düzelsin tertemiz de yıkarım oh mis.
 

Batuone1

Asfalt Kurutucu
23 Eyl 2016
33
39
595
çorum
Arabanın bakım zamanı gelmişti geçen cumada internetten sipariş ettiğim motor yağı da kargocu bugün getirince bakıma götürdüm arabayı Frenleri de pek hoşuma gitmiyordu boş bir zaman bulsamda değiştirtsem diye kolluyordum bugüne nasipmiş neyse arabanın ön arka fren balatalarını değiştirttim elimde de 2 tane daha yedek jantım vardı arka jantlar çok paslanmıştı hazır sökülmüşken onları taktırdım arkadan çıkan 2 boyası gitmiş paslı jantlarıda yazın boyayacağım. İşim bitti eve dönecektim hazır benzine de indirim gelmiş ışığın yanmasına da az kalmıştı gittim depoyu fulledim.Kart ekstresi kabarık gelecek bu ay ama içime sindi mutlu oldum ama şuan çok yoruldum. Bir sonra ki bakıma kadar masraf yok neyse ki. :)
 

kekum34

Emirhan KEKUM
Panpa
8 Eyl 2016
2,347
5,331
4,270
22
İstanbul
araba bende olsa herşeyi yapacam da araba babmın iş yerinde. yav araba serviste ama arbanın servis ışığı yanıp duruyor anlamıyom gitti. hayır işin garip kısmıda araba hala taş gibi maşallah.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Mehmet ve Porsche
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım