Car X Drift Racing Ayar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3,246
25
Marka
Ford
Herkese iyi günler diliyorum öncelikle. Car x drift racing diye telefonda güzel bi oyun var. Simdi burda ayar yapabiliyoruz ama yol tutusta jant çapı, lastik genişliği, susp. Sertliği, on arka stabilizatör falan var ama ben anlayamadım nasil yapmalıyım öyle bi ayar yaptım 170 le giderken patinaja düşüyor falan komik oldu ama yol tutmuyor yani

O oyun o kadar gelişti mi ya ben daha önceden oynamıştım da bi türlü güzel yanlayamadım oyuna ayak uyduramadım :D
Edit: ben drift legends oyunuyla karıştırmışım kusura bakmayın

Son düzenleme:
Herkese iyi günler diliyorum öncelikle. Car x drift racing diye telefonda güzel bi oyun var. Simdi burda ayar yapabiliyoruz ama yol tutusta jant çapı, lastik genişliği, susp. Sertliği, on arka stabilizatör falan var ama ben anlayamadım nasil yapmalıyım öyle bi ayar yaptım 170 le giderken patinaja düşüyor falan komik oldu ama yol tutmuyor yani
mümkün olduğunca jant çapını yüksek tutun az birşey süspansiyonları aşağıya indirin araba yere bassın biraz. Süspansiyon sertliğini arttırın. Tekerlere az bişey kamber verdiniz mi mıh gibi tutar o araba :D benim subaru sti daki ayarım bu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...