Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Formula 3 Asya Şampiyonası’nda ilk kez tam sezon yarışan Cem Bölükbaşı, Abu Dabi, Yas Marina Pisti’nde düzenlenen üçüncü raunttan topladığı puanlarla en başarılı ilk sekiz yarışçı arasında yer aldı.
Espordaki başarılı kariyerini profesyonel yarış pistlerine taşıyan genç sporcu Cem Bölükbaşı, ilk kez tam sezon yarıştığı Formula 3 Asya Şampiyonası’nda başarısını sürdürüyor. Hafta sonu düzenlenen ve turnuvanın 7, 8 ve 9. yarışlarına sahne olan üçüncü rauntta Bölükbaşı, genel klasmanda 39 puana ulaşarak 8. sıraya yerleşti.
En iyi dereceyi elde etti
Formula 1 yarışlarının da yapıldığı Abu Dabi’deki Yas Marina Pisti’nde turnuvanın üçüncü raunt yarışlarını tamamlayan Bölükbaşı, cumartesi yapılan ilk yarışı 7. olarak bitirdi. Pazar günü gerçekleşen ikinci yarışta ise 5. sırayı alarak Formula 3 Asya Şampiyonası’nda bugüne kadarki en iyi derecesini elde etti. Üçüncü yarışta şanssız bir kaza sonrasında yarışı bırakan genç pilot, bu yarıştan puan alamasa da turnuvanın bitimine iki ayak...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: Kagan
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım