Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Cem Bölükbaşı, dünyada espordan gelip bir Formula serisinde birincilik kazanan ilk yarış pilotu olarak tarihe geçtiği  Euroformula Open serisinin İtalya Imola yarışlarından da kupayla döndü.
Esporda kazandığı dünya şampiyonluklarının ardından son iki sezondur profesyonel olarak gerçek pistlerde de başarılı bir kariyer sürdüren genç yarış pilotu Cem Bölükbaşı, 2023’te Türkiye’nin ilk Formula 1 pilotu olma hedefiyle formula serilerindeki yarışlarını sürdürüyor.
Cem Bölükbaşı, 10-11 Temmuz tarihlerinde Hungaroring Macaristan pistinde ilk kez çıktığı ve dünyada espordan  gelip bir Formula serisinde birincilik kazanan ilk yarış pilotu olarak tarihe geçtiği yarışların ardından, Euroformula Open serisinin Imola ayağında başarılı yarışlara imza attı.
En başarılı ilk 10 pilottan biri oldu
Genç yarış pilotu, Euroformula Open Imola pistinde, 24 – 25 Temmuz’da tarihlerinde gerçekleşen yarışlarından ilkini 3. sırada tamamlayarak podyuma çıkıp üçüncülük kupasını kazandı. Bölükbaşı serinin...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: Gökhan61

YaSo61

Asfalt Kurutucu
9 Eyl 2016
37
10
595
Cem bölükbaşı çok başarılı. inşaAllah F1 de onu izleriz.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım