Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
İkinci el otomobil fiyatlarındaki inanılmaz artış devam ediyor. Bahsettiğimiz artış öyle bir hal aldı ki 25 yaşında Tofaş modelleri için 100 bin TL isteyenler bile var.
İkinci el otomobil fiyatları özellikle son aylarda adeta el yakıyor. Fırsat olarak adlandırılan faiz indirimleri sonrası daha da artan fiyatlardan sürücüler endişeli. Çünkü sıfır otomobillerin olan talebin çok olması ve buna karşılık ülkeye araç girişinin de fazla olmaması insanları ikinci ele yönlendiriyor. Fiyatların ne zaman düşeceği konusunda da endişeler mevcut. Bu durum öyle bir hal aldı ki 20-25 senelik Doğan, Kartal gibi modellere 100 bin TL isteyenler bile mevcut. ( İlgili ilanlara BURADAN ulaşabilirsiniz. )
Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık konu ile ilgili, “Vatandaşlar internetteki fiyatlara bakıp araç alamaya kalkmasınlar. Galericilere ve araba pazarlarına gitsinler. İnternetteki fiyatlar sun’i. Bütün...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım