KAPALI Civic FD6 cırcır böceği sesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onemanband

Fatih
Panpa
8 Eyl 2016
1,133
1
3,132
3,770
İstanbul
Marka
Skoda
Akşam sessizliğinde, sakin yollarda sürüş yapmayı severim. Bu akşam yine biraz sakince turlamak istedim, kimseciklerin olmadığı dar bir virajda daha önce ağaçlıklardan geldiğini sandığım, cırcır böceğinin çıkardığına benzer sesin benim aracımdan geldiğini farkettim. Bir kenarda durdum ve dinledim. rölantide geliyordu, gaza dokundum gazla birlikte devirlenmedi ama kesilmedi de, hala devam. debriyaja bastığım anda kesildi ve eve gelene kadar bir kez daha duymadım.

Sizce neden olabilir? Kayışlardan biri olsa ciyaklamaya benzer sesler çıkmaz mıydı? bu tam olarak gece uzaklardan gelen cırcır böceği sesine benziyor. Başka bişeye benzetemedim :) Fikri olanlar yazarsa sevinirim.
 

yaso

TORNACI
8 Eyl 2016
3,204
11,547
5,320
Antalya
Marka
Ford
Hocam aslında cevabı kendiniz vermişsiniz. Sanırım baskı-balata-volan seti ufaktan sinyal vermeye başlamış, sorun oluşturacağını sanmıyorum fakat tabi bu ses aracı kullandıkça zamanla artacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım