HABER Corvette, 2019'da ortadan motoruyla geliyor!

turkischer

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
88
65
1,010
İstanbul
Yıllarca süren söylentilerden sonra, 2019 yılının ortasında geleceği konuşulan yeni Chevrolet Corvette, Michigan’da test sürüşü yaparken görüntülendi. Daha önce Corvette C7 gövdesinde görüntülenen otomobil, ilk kez detaylara yer verecek şekilde gün yüzüne çıktı. Otomobil, test sürüşü esnasında kamuflajlı olmasına rağmen çok net bir şekilde farkedilebilecek bir detay vardı. Bu detay, otomobille ilgilenenleri en çok şaşırtacak özellik olmaya şimdiden aday. Yeni Corvette’in motoru önde değil, ortada olacak.

Detroit News’in haberine göre yeni Corvette, Chevrolet’in Avrupalı egzotikler ve Ford GT ile rekabetinde baş rol oynayacak. Gazetenin haberine göre, motoru önde bulunan Corvette, ortadan motorlu akrabasının piyasaya çıkmasından sonra birkaç yıl daha satılmaya devam edecek.

Ortadan motorlu yeni Corvette’de ana odak, ağırlıktan tasarruf, aerodinami ve karbon fiber gibi materyallerin kullanımı olacak. Alıcılar, motor seçeneği olarak çift turbo beslemeli bir V6 ünite ile geleneksel V8 ünite arasında bir tercih yaparak otomobillerine sahip olabilecekler. Aynı zamanda, General Motors’un Ford ile ortaklaşa geliştirdiği ve Chevrolet Camaro ZL1’de bulunan on ileri otomatik şanzıman, bu araçta yerini alacak.

Ortadan motorlu bir Corvette projesi, bundan neredeyse 10 yıl önce gündemdeydi. Ancak General Motors’un 2009’da yaşadığı mali kriz sebebiyle bu projenin ertelendiği; güncel olarak ise mali durumu iyi olan GM’in, bu projeyi krizden tam 10 yıl sonra, 2019 yılında hayata geçireceği belirtiliyor.

Fotoğraf kaynağı: tr.motor1.com

1 arasında 9

2019 Corvette_1

2019 Corvette_2

2019 Corvette_3

2019 Corvette_4

2019 Corvette_5

2019 Corvette_6

2019 Corvette_7

2019 Corvette_8

2019 Corvette_9

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
  • Beğeni
Tepkiler: JustLikeOldTimes
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım