crossclimate

deepdark41

Takipçi
12 Ocak 2019
1
1
20
merhabalar 2006 model seat cordoba aracımda bulunan michelin cc lastiklerden hiç memnun değilim.
sıcak havalarda aşırı derecede kayıyor hiç güven vermiyor soğuk ve yağmurda bir nebze daha iyi. bu konuyu açmanın mevsimi değil ama :) acaba ben mi yanlış kullanıyorum hava basınçları ile ilgili epey araştırma yaptım az veya aşırı fazla hava basmıyorum ama yinede kayıyor araba ani frenlerde hemen abs devreye giriyor nerede yanlış yapıyorum bilemedim
 
  • Beğeni
Tepkiler: nuralk34

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,939
7
51,186
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Kullanıldığı yol koşulları, kullanım şekli, yılı veya km'si nedeniyle lastiklerin ömrü dolmuş olabilir. Tazelerini yaz mevsiminde kullanmıştım. Bildiğimiz yaz lastiğiydi, hatta Michelin'in Primacy'lerinden çok daha iyiydi.
 
Son düzenleme:

atoprak

Aydın
Panpa
5 Kas 2016
1,589
2,193
2,520
Aalsmeer
Marka
Yok
Merhaba,
4 mevsimlerin en büyük problemi (ki zamanla bu aşıldı diye görüyoruz) ilk serilerinde ömürlerinin kısa olmasıydı.
Eğer aracınızın fren sistemi ile ilgili diğer aksamlarında bir problem yoksa, kuru zeminde tutmayan bir CrossClimate olsa olsa ömrünü tamamlamıştır. Daha sonra çıkan "+" işaretli olanların ömrü biraz daha uzadı.. ben 60k km civarı kullanmış, o km de bile pek önemli bir eksikliğini görememiştim.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım