HABER Daimler, Kuzey Kore lideri nedeniyle diken üstünde!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’un geçtiğimiz hafta Rusya ve ABD liderleri ile yaptığı görüşmede objektiflere dikkat çekici bir detay yansıdı. Bu sürpriz detay sonucunda ise Daimler ve Mercedes-Benz adeta kırmızı alarma geçti!
Daimler: Kuzey Kore liderine zırhlı otomobil satmadık!
Vladimir Putin ile bir dizi görüşme yapmak üzere Rusya’ya giden Kim, iki makam aracını da beraberinde getirdi. Kuzey Kore liderinin Mercedes-Benz S600 Pullman Guard ve Maybach 62 limuzinleri ise Alman üreticiyi hükümetler ile karşı karşıya getirdi. Çünkü BM ve ABD, ülkenin nükleer silah programını durdurması için lüks mallara karşı bir dizi ambargo uygulamış durumda.

İddialara göre Kim Jong-Un, Daimler’i zan altında bırakmak için yurt dışı seyahatinde bu araçları özellikle beraberinde getirtti. Grup sözcüsü Silke Mockert ise yaptığı açıklamada iki otomobilin nasıl temin edildiğini bilmediklerini söyledi. “Şirketimizin 15 yılı aşkın...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım