Daniel Ricciardo 2021'de McLaren'a geçecek

skysports-daniel-ricciardo_4932279.jpg

Formula 1'in iddialı takımlarından Ferrari, Salı günü Sebastian Vettel'in takımı yıl sonunda terk edeceğini açıklamıştı. Bu haber sadece Ferrari'yi etkilemekle kalmayıp bir dizi yarış pilotlarının koltuklarında değişimi tetikleyen bir hareket haline geldi. McLaren bugün Carlos Sainz'in ekipten ayrıldığını doğruladı. Ferrari'nin İspanyol yarış pilotunu Vettel'in yerine geçeceğini duyurması beklenirken bu geçişten sonra McLaren hızla Ricciardo'yu Sainz'ın boş yerine oturtmak için harekete geçti. Avustralyalı, 2018'in sonunda Fransız üretici Renault'a katılmak için Red Bull'dan ayrıldıktan sonra iki yıllık bir anlaşma imzalamıştı, ancak şimdi özellikle gelecek yıl Mercedes motorları ile yarışacak olan Mclarean ekibinin gelecek kariyerinde daha iyi bir yol olacağına karar vermiş gibi gözüküyor. McLaren, mevcut sürücüsü Lando Norris'in 2021'de takımdaki 3. yılında Ricciardo ile ortaklaşa takımda kalacağını da doğruladı. Mclaren yarış takımının patronu Zak Brown yeni pilotlarından son derece ümitli olduğunu açıkladı. “Daniel'i takımımıza katmak uzun vadeli planımızın bir başka parçasıydı ve Lando ile birlikte takıma heyecan verici yeni bir boyut getireceklerine eminim. Bu, ekibimiz, ortaklarımız ve elbette hayranlarımız için iyi bir haber. Amerikalı bir işadamı ve eski profesyonel yarış pilotu Zak Brown geçtiğimiz sezondaki başarılarında büyük katkısı olan Carlos Sainz'e yeni takımında başarılar diledi. “Ayrıca McLaren adına yaptığı mükemmel iş için Carlos'u takdir ediyorum. O gerçek bir takım oyuncusu ve ona McLaren'in ötesinde gelecek kariyeri için iyi dileklerimizi sunuyoruz. ”
 

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,064
3
15,328
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Vettel emekli olacak gibi bir his var içimde ama hayırlısı bakalım.
 

EOK

Emre Özcan Karademir
Profesör
Beta Programı
26 Şub 2019
593
1,141
2,320
23
İstanbul
Marka
Seat
Renault Hulkenberg'i geri alacak o zaman 🤔
 

Levent Bursalioglu

Levent Bursalıoğlu
Profesör
22 Eyl 2016
86
324
1,260
26
Alanya
Marka
Ford
Bende Hulkemberg in gelmesini düşünenlerdenim belkide biraz duygusal düşündüğüm için ama şöyle bir düşününce pek fazla da bir alternatif yok şahsen Alonsonun pek iyi bir tercih olacağını düşünmüyorum Vettelin renoya gitme ihtimali yok bence, belki Bottas olabilir ama yinede en mantıklı tercih Hulkemberg
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım