KAPALI Depollution faulty çözüm bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozanckl

Profesör
28 Nis 2019
202
1
307
1,385
31
Marka
Ford
Merhaba.2006 model 1.6 hdi 110 hp 307 sahibiyim. Bugün yolda gelirken depollution faulty uyarısıyla birlikte motor lambası yandı. Partikül filtresi geldi aklıma. Ama 3 bin deviri hiçbir şekilde geçmiyor araba. Her viteste 3 bin devire kadar geliyor. 3 binde gaz pedalı sertleşiyor ve devir artmıyor. Yarim saat kadar 3 bin devirde seyrettim degisen birsey olmadı. Yakıt filtresi yeni değişti 2 bin km anca yol yapmıştır. Turbo olsa her viteste 3 bin devire kadar çıkmaz diye düşünüyorum. Şehir dışında olduğum için alelade bir ustaya göstermek istemedim. Bilgi ve tecrübelerinize istinaden yardımlarınızı bekliyorum. Simdiden tesekkurler
 

ozanckl

Profesör
28 Nis 2019
202
1
307
1,385
31
Marka
Ford
Merhaba bugün ustama götürdüm ve bilgisayara bağlayıp baktı. Sorun elektrovanadan çıktı. Debi akışı fazlaymış. Kullanmaya engel bir durum olmadığının kanaatine varıp vaktimin de kısıtlı olması nedeniyle arıza kodunu silerek devam ediyorum şu haliyle bir problem yok. Herkese teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım