Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Çin’in en büyük 3’üncü otomobil üreticisi DFSK Motors’un C- SUV segmentinde geliştirdiği ilk elektrikli SUV modeli Seres 3, Türkiye’ye geliyor.
Otomotiv pazarında, 2021 yılında araç satışlarını etkileyecek en önemli göstergeler; kur dinamikleri, arz- talep dengesinin sağlanmasıyla birlikte düşüşe geçmesi beklenen ÖTV ve faiz oranları olacak. Satışlarda yeni modeller başrolü kapacak. Yılın ilk çeyreğinden yılsonuna kadar birçok yeni model showroomlara inecek. Çinli otomotiv devi DFSK, 2021’de Türk otomotiv sektöründeki konumunu yükseltmeye yönelik çok büyük adımlar atacak. DFSK, C-SUV segmentinde geliştirdiği Seres 3 elektrikli modelini, Avrupa’dan sonra, Şahsuvaroğlu Otomotiv distribütörlüğünde, Türkiye’de piyasaya sürecek. Markanın Türkiye genelinde 20 noktada satış ve 43 noktada servis ağı bulunuyor. 
Avrupa Tip Onayı’na sahip üst düzey donanım 
Teknolojideki gelişimle birlikte değişen dünyanın gerçeklerini yansıtan, geleceğe dönük mobilite için çözümler geliştirmek amacıyla yola...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım