KAPALI Dsg Arızası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

candiyebilirler

Profesör
16 Eki 2016
138
435
1,885
İstanbul
Marka
Seat
Arkadaşlar Merhaba,

Yaklaşık bir aydır gözlemlediğim ve not aldığım bir sorumum var ve sıklığı gün geçtikçe artıyor. Bu cumartesi servise gitmeyi planlıyorum. Sorunum şu: 1. viteste gaza bastığım zaman araç boş devir çeviriyor ve bir anda kitleyip hareket ediyor. Çift kavramalı viteslerin hassasiyetinin bilincindeyim ve kullanma kılavuzunu ezberlemiş biriyim. Benim kadar hassas kullanan çok azdır. Yarı kavramada hayatta bırakmam aracımı ama sanırım sorun Mekatronik görünüyor..

Sizlerin düşüncesini merak ediyorum. Servise gitmeden önce sizlerin düşüncesini almak bana çok şey katacaktır. Belki bilmediğim bir şey olabilir.

 
  • Beğeni
Tepkiler: Kim?

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
Mekatronik problemi gibi duruyor. Genelde bu tarz problemlerde araç vitese takıldığında gaz yemiyor. N'ye takıp tekrar vitese aldığınızda harekete geçiyor. Garantisi var mı aracın ?
 
Son düzenleme:

Sailor

Kaptan
Beta Programı
6 Kas 2016
12,004
26,074
6,520
istanbul
Marka
Nissan
Forumda aratirsaniz dsg ile ilgili problem ve cozumleri ile alakali oldukca cok konu acilmisti . Bakmanizi tavsiye ederim.
 

GARAJ TV

Panpa
9 Eyl 2016
6,305
8,799
4,770
Aracınız jetta mı? Bizim arabada da aynısı olmuştu üzerine yokuşlarda da baya titretiyordu sonuç olarak 2 kere mekatronik değişti. Dediğiniz olay dsg değil çift kavrama sorunu bide aynısını bir kaç kere 11k km deki fiesta da da yaşadım ama o araba kiralıktı sonra ne oldu bilmiyorum.
 

candiyebilirler

Profesör
16 Eki 2016
138
435
1,885
İstanbul
Marka
Seat
Aracım 1.2 TSI DSG Polo. Titreme ve silkeleme problemi daha önce hiç yaşamadım, tek sorunum bu şu an. Aracımın tam garantisini bitirdikten sonra bu sorunu yaşatması bana manidar geldi. Otomotiv sektörünün içinde olduğum için de az buz bir şeyler tahmin edebiliyorum. Bakımlarını hep yetkili serviste yaptırdım ve büyük ihtimal iyi niyet kapsamına girecek araç. ''Yumuşak plastiğin altına bir şeyler gizliyorlar.'' dediğimden kasıt buydu ve başıma geldi. Sağlık olsun. Gelişmeleri fotoğraflarla buraya yazacağım. Aynı sorunu yaşayacak olan arkadaşlar da faydalansın diye..
 
  • Beğeni
Tepkiler: Renard ve bt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım