Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) 5. yarışı Türkiye Rallisi, 19 ülkeden 130 sporcu ve 65 otomobilin katılımıyla 18-20 Eylül tarihlerinde Marmaris’te düzenlendi.
15 ülkeden toplam 105 yerli ve yabancı medya mensubu tarafından takip ettiği yarışı, 31 yaşındaki Gallerli Elfyn Evans-Scott Martin ekibi kazandı. Toyota Gazoo WRT takımı adına yarışan Red Bull sporcusu Evans, kariyerinin üçüncü Dünya Ralli Şampiyonası zaferini elde etti.
Asparan’da yer alan servis parkta Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın da katılımıyla düzenlenen kapanış seremonisi ve ödül töreninde Evans-Martin birincilik ödülünü alırken, Belçikalı Hyundai Shell Mobis WRT sürücüsü Thierry Neuville-Nicolas Gilsoul ikinci ve aynı takımdan 9 kez Dünya Ralli Şampiyonu Fransız Sebastien Loeb-Daniel Elena ekibi de üçüncü olarak podyumda yer alan isimler oldular. WRC2 kategorisinde Türk takım Toksport WRT adına Skoda Fabia R5 ile yarışan...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım