Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Motosiklet dünyasının lider markalarından Suzuki, en üst düzey spor motosiklet kategorisinin yaratıcısı olan efsane modeli GSX-R 1300 Hayabusa’nın üçüncü neslini tanıttı.
İlk kez üretildiği 1999 yılından günümüze değin hız, güç ve performans konularında motosiklet dünyasındaki dengeleri değiştiren ve “dünyanın en hızlı seri üretim motosikleti” ünvanını kazanan Hayabusa, üçüncü nesliyle bir kez daha hayranlık uyandırıyor. Günümüz dünyasının modern ihtiyaçlarını karşılayan donanımlarıyla motosiklet tutkunlarının yeni gözdesi olmaya en büyük aday yeni GSX-R 1300 Hayabusa; çevreci yüksek performanslı motoru ve egzoz sistemi, keskin görünümü, güçlü şasisi ve son teknoloji güvenli sürüş özellikleriyle motosiklet dünyasında oyunun kurallarını yeniden yazıyor.
Suzuki-GSX-R-1300-Hayabusa-3.jpg

1.340 cc hacimli motoruyla performansı ve aerodinamik yapısıyla da en ideal yol tutuşunu vadeden Hayabusa, sahip olduğu Suzuki Akıllı...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım