El Emeği Göz Nuru Aracım F7R Satılıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,488
1
4,753
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
Aracımı uzun uzun anlatacak değilim. Herkes tarafından iyisi kötüsü bilinen bir araçtır. Gizlim saklım yok. Ekstrası bol. Kalem kalem irili ufaklı bütün masrafı ciddi alıcıyla paylaşılacaktır. Gelip bakar beğenirse alır.

KM: 212.xxx

FİYAT: 19.000 TL talep ediyorum.

10_zpsjw1odxsr.jpg

11_zpsq2a8sreu.jpg

13_zpsf504w7ld.jpg

12_zpsvwtmctag.jpg

1_zpsfjorfixu.jpg

2_zpshbvserue.jpg

7_zps5c7cau2h.jpg

8_zps5tqr8rvu.jpg

3_zpsw5j4mvyq.jpg

6_zpswgvv5ocw.jpg

4_zpsaczvmhtf.jpg

5_zpsubmw6ljv.jpg

9_zpsjdafc1lo.jpg

14_zpsiupvfk2s.jpg
 

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,488
1
4,753
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
0536 701 78 61
0561 615 00 75
Bunca yazıyı zamanında okusam mühendis filan olurdum demeyin okuyun lütfen. Detaylıca aklıma gelen her şeyi yazıyorum. Okumadan aramayın, aynı şeyleri lütfen tekrar tekrar sormayın.
Aracım 98 model 213.000 km de. Bu güne dek kesinlikle motor tamiri yahut sıra dışı bir modifikasyon görmemiştir. En hızlısı değil, ama hızlı olup fındık kırar gibi zırt pırt tamirhanelerde gezenlerden de değildir. Gidişi, duruşu yeterince tatminkârdır. Beni bilenler biliyor. Forumlarda veya diğer sosyal medya kanallarında beni yeterince insan tanıyor. Ben sanayiye girerken bile arabam değer kaybeder diye plakasını sökenlerden değilim. Aşağıda yazdıklarım benim gördüğüm irili ufaklı eksiklerdir. Dileyen dilediği yerde ekspertize sokabilir. Benim size vereceğim listeden ne kadarını bulabilecekler merak ediyorum. Değişen durumu aşağıda işaretlidir. Ufak bir kaza geçirmiştim. Zaten gözümün önünde geçirdiği 5 yıl içerisinde de başka bir kazası olmamıştır. Evveliyatında da kaza yoktur. Aracı aldıktan sonra geçen zamanda tarafımca yapılan bütün işlemler cd ortamında alıcıya verilecek. Detaylıca boya döşeme kaporta bakım vb bütün işlemleri fotoğrafladım. Yağ ve filtre bakımları sözde değil gerçekten 5000 km de bir yapılmaktadır. Triger seti yetkili serviste 5000 km kadar önce değiştirilmiştir.
Aracın ayna ısıtmalarından tutun da arka cam rezistansının telleri, kelebek camlar, yağ basınç sensörü, sunroof vs vs. tamamı çalışıyor. Sırf arka cam rezistansı çalışmadığından camı yeniledim. Aracı kabaca anlatmak için ufak (20 dk cık grin ifade simgesi:D) bir video çektim. Linki paylaşıyorum vaktiniz var ise izleyin.
Araçtaki ekstralar ve yanında vereceğim yedek parçalar aşağıda yazılı. Lütfen maddi karşılıklarını araştırınız:
Pioneer 5450SD Mixtrax teyp, teyp için direksiyon kumanda aparatı, soundstream mid takımı, Pioneer 6982S oval kolonlar, Orijinal Pioneer TSS20 tizler, Adana işi kumandalı egzoz, açık hava filitresi, krom Renault sport vites topuzu, krom pedal seti, krom Renault sport ayak dayama, krom Renault sport paspas yazıları, özel yapım arka pandizot, krom gösterge halkaları, uzun ve kısalarda philips xtreme vision ampuller, 3. Stopta çakar ledler, orijinal Renault krom iç kapı kolları, komple deri koltuk kapı içleri direksiyon ve vites körüğü döşeme ve gövde rengi dikişler, J41 kodlu boya ile komple renk değişimi (eski rengi lacivert) ve aklıma gelmeyen varsa başka şeyler. Araç yeni kaporta boyadan çıkmış durumda. Araç ihtiyacım sebebiyle zımpara ve cilasını henüz yaptırmadım. Bu sebeple tavan çıtaları henüz takılmadı. Alıcı arkadaşa yaptırıp vereceğim.
Aracın yanında vereceklerimde şöyle:
1 adet sony mid amfisi, orijinal ateşleme bobini, orijinal yağ pompası, birkaç parça ön takım malzemesi (rot kolu rot başı vb) 1 takım spoon jant (üstündeki beyazlar takım halinde yazlık lastikleriyle zaten üzerinde verilecek) 2 adet sac jant, sağ ve sol camların halatları ve klipsleri (kesinlikle sorunsuz çalışıyorlar yedek olarak almıştım) aracın orijinal hava filtre kazanı (bir tane borusu eksikmiş) 1 adet çıkma radyatör (yedek almıştım) orijinal vites levyesi, triger alt plastik kapak ve aklıma gelmeyen şeyler.
Aracın eksiklerini irili ufaklı yazıyorum. Lütfen tekrar tekrar sormayın.
Vites levyesi değişecek (parça hazır)
Sunroof düğmesi uyduruk bişey. O düğme bulunursa güzel olur. Şu haliyle de sorunsuz çalışmakta.
Baskı balata ve priz direk bilyası değişecek.
Torpidodaki ızgaralardan ikisinin içleri kısmen kırık. Dağınık durmuyor ama beni rahatsız ediyor.
Arka fren diskleri değişse iyi olur tık tık tık ses yapıyor bazen araba yavaşken.
Karter muhafazasını bakım yaptırdığım bi yerde çalmışlar. Bir sonraki bakımda fark ettik.
Arka bagaj döşemesinin mdf si kırıldı. Halısı duruyor. Oraya bi parça mdf kestirmek lazım.
Şöför koltuğunun yatarı bozuk. Tamiri olmuyor. Diğer fonksiyonları sorunsuz çalışmakta.
Kalorifer panelindeki 3 ampulden biri kafasına göre yanıp sönüyor.
Sağ ön amortisör ses yapıyor değişmesi lazım.
Triger alt plastik kapak değişecek. Parçayı aldım sade takılacak.
Bagaj aydınlatmasının müşürü değişecek.
Yağ çubuğu değişecek. Üstündekinin yerinde durmasını yarayan parça kırık motor titredikçe yukarı geliyor. Bez bantla sabitledim ben.
Sol ön sis farı değişecek. Camı çatlak su alıyor.
Arka camı değiştikten sonra bagaja su geliyor. Cam sökülüp takılacakmış tekrar.
Araç ruhsatta lpg li anacak üzerinde tüp yok.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1353339091403484&type=1&l=7812af4316
 
  • Beğeni
Tepkiler: SweentLy ve yaso
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım