KAPALI Elantra 1.6 DC CVT nasıl bir araç?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MehmetAydin

Mehmet AYDIN
Panpa
1,968
31
Marka
Renault
Arkadaşlar merhaba.Elantra 2018-2019 eski veya yeni kasa farketmeksizin soruyorum alınacak bir araç mıdır? Kasası bence çok yakışıklı olmasına ve güvenlik anlamında tam puan almasına rağmen neden taksicilerin kullanımı dışında diğer C segment modeller kadar yaygın değil? Ki diğer birçok modelden uygun fiyat etiketi olmasına rağmen durum bu.Lpgye tam uyumlu 1.6 benzinli motor için görüşleriniz nedir?
 
Motor olarak performansı sadece yeterli diyebilirim,ancak beni şaşırtmaya yetti.2012 elantra otomatik 1.6 cvvt kullanmıştım,performansına şaşırmıştım açıkçası,atmosferik kullandığını unutmazsan memnun ediyor,akıcı,uzun ömürlü,sessiz bir motor.Ancak yakıyor ve yaktığı kadar gitmiyor,her 1.6 atmosferik gibi.

Elantra aynı zamanda uzun ömürlü ve kaliteli bir araç,c sınıfında rekabetçi bir araç sayılabilir ancak ülkemizde değeri bilinmiyor ve ülkemiz insanlarının aradığı birkaç şey maalesef elantrada yok.

Şuanda en mantıklı araçlardan biri gibi görünüyor taksi spec 1.6 manuel elantralar,c sınıfta daha uygun 0 araç yok,bu şekilde alıyorsanız tercih edilir.Daha dolu bir araç bakarsanız alternatifleriniz çoğalıyor.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: MehmetAydin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...