Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
“Otomotivde ezber bozan” marka Dacia, Spring modeli ile tarihinde yeni bir sayfa açıyor. Dacia Spring, markanın %100 elektrikli ilk modelini simgeliyor.
Dacia, 15 yıl içinde Logan ve Duster modelleri ile otomobil pazarında devrim yarattı.Marka, zamanla müşterilerin ihtiyaçlarına göre adapte olurken, diğer yandan da kendi değerlerine sadık kaldı: Uygun fiyatlı yalın, modern, güvenilir ve sağlam otomobiller sunmak. Bu gerçek başarı hikayesi ile 6,5 milyon müşteriyi fethetti ve Logan, Sandero, Duster modelleri ile perakende satışlarda Avrupa liderliğini elde etti.
Dacia ile yeni bir devrim daha
Elektrikli Spring, Renault Grubu’nun herkes için sürdürülebilir mobilite yaklaşımının yanı sıra Dacia markasının değerlerine ve felsefesine sadık kalma vizyonunun bir parçası olarak öne çıkıyor. Model 4 kişilik, geniş hacimli, %100 elektrikli bir şehir otomobilinin müjdesini vererek geniş kitlelere kolay ve kaliteli mobiliteye erişim sağlıyor. Spring...

Okumaya devam et...


 

mcb

Murat
Panpa
9 Ocak 2020
1,363
2
2,945
3,770
36
Avusturya
Marka
Mercedes
her ne kadar kendisine araba demek zor olsa da Citroen AMI en ulaşılabilir elektrikli araç unvanını çoktan aldı. Bu araç o kadar uygun olamayacaktır zira ayda 19.90Euro'ya satıyorlar. Bu araç ama tabii çok daha araba gibi duruyor, Dacia'nın şu ana kadar gördüğüm en başarılı dizaynı da diyebilirim. Reanult ZOE'den daha uygun olursa şehir içi işe git gel için mükemmel bir çözüm olabilir.
 
E

eren

Ziyaretçi
önce z.e modellerinin pillerini versinler arabanın arkasında olsunlar neymiş tecrübeymiş. internette bir ton mağdur kişi var
 
  • Beğeni
Tepkiler: mcb
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım