KAPALI Engelli Araç Alımı ile Vergisiz 60 Bine Araba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhammedaggoz

Düz Yol Gazcısı
21 Ocak 2017
2
1
245
Engelli Raporu ile araç almak istiyoruz. Hem aile arabası hem de aşırı olmasa da hızlı araba istiyoruz. Dizel-otomatik, az yakan; vergisiz olarak 60 bine kadar tavsiye edebileceğiniz hangi arabalar var? (genelde 100 binlik araçlar vergisiz 60 bin oluyodu)
Not: Neredeyse tüm testleri izledim ve en çok Astra ve Ford Kuga'yı beğendim (Kuga'nın 10lt. yakması biraz kötü inşaAllah yeni Kuga'da yakıtı azaltmışlardır).
 

mfs1907

Profesör
18 Eyl 2016
112
154
1,235
İstanbul
Marka
Hyundai
Yeni 3008 e bakabilirsiniz dizel-otomatik olarak qashqai ve kadjar var aynı zamanda ötv siz gayet makul fiyatlara bulabilirsiniz sanırım. Bu araçlar güç konusunda yeterlidir ama hızlı bir araba istiyorsanız beklentilerini karşılamayabilir sanırım. Yani kısaca az yaksın çok kaçsın pek işlemiyor suv lar için bildiğim kadarıyla. Sedan veya hatchback daha mantıklı olabilir sizin için.
 
Son düzenleme:

muhammedaggoz

Düz Yol Gazcısı
21 Ocak 2017
2
1
245
Şubatta çıkacak, 1.5 Turbo motorlu 182 beygir Civic'i bekliyorum bende.
Dediğiniz gibi SUV'lar biraz fazla yakıyorlar. Kuga hoşuma gitmişti ama sizinde tavsiye ettiğiniz gibi ilk önceliğim hatchback sonra sedan en son suv.
 
  • Beğeni
Tepkiler: mfs1907
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım