HABER Ferrari Portofino Türkiye'de satışa sunuldu

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Hatırlarsanız Ferrari’nin yeni modelinin çıkışını geçen sene duyurmuştuk. Geçtiğimiz yıl Frankfurt Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerini gerçekleştirilen, yeni ‘hardtop’ tavanlı V8 GT modeli Portofino Türkiye’de de satışa sunuldu. Ülkemizde 541.525 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Ferrari Portofino modelinden, 2018 yılı için 5 adetlik bir kota belirlendi.

California T’den daha da hızlı

Araç aşina olduğumuz 3,9 litrelik V8 motor 592 HP güç ve 760 Nm torka sahip. Ferrari modelin 0-100 km/s değerinin 3,5 saniye olduğunu söylüyor. Son hızının ise 320 kilometreyi aşacağı bekleniyor ki bu da California T’ye göre en az 5 km/s daha iyi. Bunlara ek olarak İtalyan marka “karakteristik Ferrari V8 tınılarının daha da iyileştirildiğini” söylüyor.

Portofino Ferrari’nin E-Diff3 elektronik arka diferansiyelini kullanıyor. Ayrıca markanın ürün gamındaki elektrik destekli direksiyona sahip ilk GT otomobili olacak ki bu da aracın stabilitesini etkilemeden direksiyon çapını %7 oranında azaltıyor. Otomobilde ayrıca aracın tepkilerini ve sürüş konforunu iyileştirmek amacıyla manyeto-reolojik sönümlemeli çift bobinli süspansiyon kullanıyor.








Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım