Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
İtalyan spor otomobil üreticisi Ferrari zaten oldukça iyi ve başarılı olan üstü açık spor otomobili Portofino’yu yeniledi ve daha da güçlendirdi.
Ferrari son zamanlarda bir çok modelini Maranello sokaklarında kamuflajlı bir halde test ediyordu. 2017 yılında tanıtılan Ferrari Portofino’yu makyaj operasyonundan geçiren Ferrari, modeli güncelledi ve Portofino’yu güçsüz bulanlar için biraz daha yüksek performanslı modeli Portofino M’i tanıttı. M harfinin anlamı ise Modificata kelimesinin kısaltmasından geliyor.

Tasarım olarak zaten oldukça etkileyici ve başarılı olan Ferrari’nin üstü açık spor otomobili Portofino, yeni ön tampon sayesinde artık çok daha agresif duruşa kavuşmuş. Arka tamponda ise bir kaç değişiklik yaparak egzoz çıkışlarının üst bölümü tampona biraz daha gömülü hale getirmiş. Ferrari Portofino’nun uzunluğu 4.594 mm, genişliği 1.938 mm yüksekliği ise 1.318 mm iken aks mesafesi ise 2.670 mm...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım