Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Ferrari, önde gelen koleksiyonerlerinden biri için tasarladığı yeni “türünün tek örneği” modelini tanıttı.
Ferrari, “türünün tek örneği” serisinin en son üyesi SP51’yi tanıttı. Şahlanan At imzalı seçkin modeller arasıdaki yerini alan SP51, tıpkı diğer özel seri versiyonlarda olduğu gibi müşterisinin ihtiyaçlarına göre, özel sipariş üzerine hazırlanıyor ve Ferrari’nin kişiselleştirme programının en üst noktasında konumlanıyor.
Ferrari Tasarım Merkezi’nde tasarlanan, şasi ve motor dahil teknik mimarisini 812 GTS’den alan SP51, önden motorlu bir V12 spider. Aerodinamik açıdan, sadece kabinde en üst düzeyde konfor sunmakla kalmayan SP51, aynı zamanda ona ilham veren otomobille aynı standartta akustik konfor ve rüzgar hissi de sağlıyor. SP51, kaslı görünümü ve dalgalı yüzeyleri sayesinde güçlü ancak uyumlu bir tasarım anlayışını yansıtıyor.  SP51, gerek kabin içinde, gerekse dış tasarımda yoğun olarak kullanılan tamamen karbon unsurlarıyla modern, kıvrımlı ve çekici bir görünüm...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım