KAPALI Fiat Bravo 1997-2000 model kullanan var mı? Nasıl bir arabadır?

hmzakblt

Senkromeççi
6 Eki 2018
1
0
85
Selamın aleyküm arkadaşlar. 14-15 bin tlye fiat bravo bakıyorum fakat piyasada çok tutulmuyor alma diyorlar. Kimi kullanıcılarda parçası motoru felan hepsi bulunabilir hemen sıkıntı çıkarmaz diyor. Bir de sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Bravo yerine karbüratörlü 1.6 tipo mu tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
 

kenblock

Panpa
Beta Programı
24 Ocak 2017
5,284
1
9,436
4,970
kocaeli
Aynı motoru kullanan Marea kullanıcısıyım.

Şuana kadar parça sıkıntımız olmadi , 10 yıl boyunca üretilen oldukça çok satılan bir model olduğundan hem çıkma parça hemde yansanayi parçalar bulmak kolay . Zaten sanayiye gittiğinizde en çok Fiat yedek parça dükkanı vardır . Kuş serisi ile dahi ortak olan parçaları var , Tempra Tipo ile de ... Palio 1.6 lar ile - Stilo 1.6 ile aynı motoru taşıyor.

Kullanıcıların karşılaştığı bazı sorunlar var , rölanti dalgalanması - ışıklarda durunca stop etme ... Bunların baş sebebi LPG . Yani tercihiniz LPGsiz olsun ,siz taktırın .
Bunlarda çözümsüz değil elbette . Bizim arabada LPG ile 9.yıla girdik .
Facebook grupları var , forum siteleri var hakkında biraz araştırma yaparsanız her türlü sorunun çözümünü bulabilirsiniz .

Yalnız 14bin civarına temiz bir bravo bulabileceginizi sanmıyorum . Ayrıca hgt almayacaksaniz diğer modellere de bakabilirsiniz brava-marea . Stilo 3k da olabilir ama bütçeyi arttırmak lazım .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğeni
Tepkiler: FurkanKarka
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım