Film önerisi

trkskbn

Profesör
Beta Programı
21 Eki 2016
377
807
1,895
Pulp Fiction-Ucuz Roman
The Usual Suspects-Olağan Şüpheliler
 

ahmet.kocak

Profesör
18 Mar 2017
280
268
1,445
38
ankara
Marka
Kia
Ben de dead poets society' yi tavsiye ederim. Etkileyici bir film.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Onemanband

Fatih
Panpa
8 Eyl 2016
1,131
1
3,131
3,770
İstanbul
Marka
Skoda
Öğrencilik zamanlarımda çok film izlerdim, 2011'e kadar çıkmış olan IMDB puanı 8 ve üstü olan filmlerin çoğunu izlemişimdir. Ama artık boş vaktin çok olmamasından mıdır, yoksa İstanbul'da yaşamanın insanı tahammülsüzleştirmesinden midir(kelimeye bak breh breh) bilinmez, bir film izlemek için birden fazla şart arıyorum. Yani ekranın karşısına geçebilmem için o filmin beni muhakkak cezbetmesi gerekiyor.

Bu da halk tabiriyle "sonunda aaaa dedirten filmler" olarak bilinen, ecnebilerin "mindfuck" diye tabir ettikleri, izledikten sonra insana beyin mıncıklaması geçirten filmleri izlersem oluyor. Bu yüzden ben bu tarz filmler öneririm. Old Boy, The Usual Suspects, The Game, Donnie Darko, Fight Club, Cube (serisi), Inception bunlardan bazıları.

Ama hepsi bir yana, şu filmi izleyin derim. Spoiler almadan, eşiniz veya sevgilinizle oturup kahvelerinizi alın izleyin. Duygusal biri olmanıza gerek yok, eğer vicdan sahibi biriyseniz filmin sonunda incinmiş hissedeceksiniz. Ben izledikten sonra bir süre etkisinden çıkamamıştım.

Şuraya bırakayım: http://www.imdb.com/title/tt1255953/
 
  • Beğeni
Tepkiler: DouglasAdams ve bt

erkal99

Erkal
Profesör
18 Eyl 2016
436
449
1,445
İstanbul
@g.c. Bende filmi izlemek istiyorum ama iyi görüntü kalitesine sahip bir film sitesi bulamadım rica etsem filmin linkini yazarmısınız?
 
Son düzenleme:

g.c.

Gökhan
Panpa
27 Eki 2016
1,543
2,716
3,570
Aydın
Marka
Mitsubishi

Kim?

Panpa
15 Eyl 2016
1,024
1,994
2,770
Marka
Subaru
Bugün tesadüfen karşılaştım düşünerek izlemek için falling down konu bakımından epey güzel. Aksiyon severler vakit kaybetmesin çıtır aksiyonlu öğüt veren filmlerden biri. Tek cümle özetini sanırım geçen sene duyduğum bir söz ile söyle yapardım "happines is not a destination it is a way of living life"
 

NeedForSpeed

Profesör
8 Eyl 2016
411
624
1,695
Ankara
Marka
Skoda
The Big Short, izlemediyseniz tavsiye ederim. 2000'li yıllardaki büyük krizin perde arkasında olanları anlatan bir film.
Baby Driver, 4-5 gün önce izledim. Müzikleri çok hoşuma gitti, fragmana göz atmanızı tavsiye ederim.
The Hitman's Bodyguard, aynı şekilde 4-5 gün önce izledim. Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson güzel iş yapmışlar. Hafta sonu izlemelik çıtır film.

Veloce come il vento, Bu filmi bu başlığa ikinci kez yazıyorum kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Fragmanı izledikten sonra zaten bir güç sizi filmin içine çekecek.

Dizi önerilerim;
Seinfeld > Friends > How I Met Your Mother, Yani demek istediğim bu dizilerin babası Seinfeld dır. Bu türe ilgi duyuyorsanız şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum.
The IT Crowd, Kendisi çok kaliteli bir ingiliz yapımı olmakla birlikte bir şirketin IT çalışanlarının başından geçenleri anlatır.
Black Mirror, Her bölümde farklı bir hikaye, günümüzde yaşanan veya gelecekte yaşanabilecek durumları iğneli bir dille sunuyor.
Bu saydıklarım dışında büyük bir kitle tarafından hali hazırda bilinen güzel diziler de var. Breaking Bad, Westworld, Shameless, Suits, The X Files(Yeni bölümleri izlemedim ben eski X Files cıyım :D). Hiç izlemediyseniz bu dizilere de bakabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım