FORD OTOSAN İhracatın Zirvesinde Sekizinci Yıl !

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin düzenlediği İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde Türkiye’nin ihracat şampiyonu bir kez daha “Ford Otosan” olarak açıklandı.

19427


Türkiye’nin en çok ihracat yapan şirketlerinin sıralandığı listede ilk 10’da Koç Topluluğu bünyesinden 4 şirket (1. Ford Otosan, 3. Tofaş, 6. Tüpraş, 8. Arçelik) yer alırken Türkiye ihracat şampiyonluğu ödülümüzü Koç Holding CEO’muz Levent Çakıroğlu, otomotiv sektörü kategorisi ihracat şampiyonluğu ödülümüzü ise Genel Müdürümüz Haydar Yenigün teslim aldı.

ihracat-sampiyonu--1.jpeg


Koç Holding CEO’muz Levent Çakıroğlu, “Koç Topluluğu olarak küresel vizyonumuz ve uzun vadeli değer yaratma hedefimiz doğrultusunda kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Güçlü bilançomuz, dengeli portföy yapımız ve risk yönetim politikalarımız sayesinde ekonomik konjonktürden kaynaklı riskler karşısında daha dirençliyiz. Kesintisiz sürdürdüğümüz yatırımlarımız, yurt içi ve dışında rekabetçiliğimizi artırırken, teknoloji gücümüzü ve markalarımızın değerini kuvvetlendiriyor. Küresel varlığımızı genişletmek, rekabetçiliğimizi artırmak, teknoloji ve inovasyon kabiliyetlerimizi geliştirmek ve güçlü markalar yaratmak stratejimizin temel taşlarını oluşturuyor. Topluluk şirketlerimiz, Türkiye’nin toplam ihracatının yaklaşık yüzde 10’unu gerçekleştiriyor. Koç Topluluğu olarak ülkemiz ekonomisine ihracat performansımızla sağladığımız katkının bu ödüller ile bir kez daha taçlandırılmasından gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de ülkemiz için var gücümüzle çalışırken, hedeflerimiz doğrultusunda uluslararası faaliyetlerimizi güçlendirmeyi sürdüreceğiz,” sözleriyle gelecek hedeflerimizi vurguladı.

Genel Müdürümüz Haydar Yenigün ise, “Türkiye’nin en değerli ve en çok tercih edilen sanayi şirketi olma vizyonumuza ulaşmak için attığımız her adımın manevi karşılığını ödül olarak alıyoruz. Bu şampiyonluğun gerek şirketimiz gerekse de ülkemiz için önemini sözlerle anlatmak imkânsız. Bu gururda, bu başarıda emeği geçen, payı olan tüm çalışma arkadaşlarım adına bu ödülü bir kez daha almanın mutluluğunu yaşıyor ve tüm çalışma arkadaşlarıma buradan teşekkür ediyorum,” açıklamasıyla ödülümüzü değerlendirdi.

Kaynak: blog.ford.com.tr
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt ve _yunusak9707
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım