Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Ford, geleceği bugünden yaşama vizyonuyla müşterilerine yepyeni bir test sürüşü deneyimi yaşatıyor. Pandemiyle ilgili tedbirlerin en üst düzeyde alındığı yeni ‘Ford Kapında’ test sürüşü uygulaması ile müşterilerin kapısına gelecek olan Ford yetkilileri test sürüş deneyimini farklı bir boyuta çıkaracak.
Geleceği bugünden yaşa görüşüyle hareket eden Ford, test sürüşü uygulamasını bir adım öteye taşıyarak müşterilerinin kapısına getiriyor. SUV ürün gamındaki en yeni modelleri, Yeni Ford Kuga ve Yepyeni Ford Puma’yı, müşterilerine deneyimletmeye hazırlanan Ford, müşterilerin kapısına kadar gelerek test etme imkanı sunacak. 30 Eylül tarihine kadar İstanbul’da gerçekleşecek ‘Ford Kapında’ test sürüşleri için müşterilerin https://www.ford.com.tr/yerinde-test-surusu adresinden online randevu almaları yeterli olacak.
Test araçları müşteri önünde dezenfenkte edilecek, ozon ile temizlenecek
Test araçlarının dezenfekte işlemlerinin...

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım