Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
MINI’nin FIA Formula E Dünya Şampiyonası yarış serisinin resmi güvenlik aracı MINI E-Pacesetter 22-25 Eylül’de tutkunlarıyla buluşuyor.
MINI kullanıcılarının sahip olduğu birçok özel MINI modelinin de sergileneceği V-Weekend’de markanın performans modeli John Cooper Works’den izler taşıyan tamamen elektrikli MINI E-Pacesetter ziyaretçiler tarafından yakından incelenebilecek. Etkinlik boyunca Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) takımı pilotları MINI tutkunlarını pistte taksi sürüşüne çıkarırken MINI Electric modelleriyle de slalom parkuru deneyimi yaşatılacak.
FIA Formula E Resmi Güvenlik Aracı MINI E-Pacesetter Hakkında
MINI’nin elektrikli geleceğini John Cooper Works’ün performansı ile birleştiren MINI E-Pacesetter, MINI Design, BMW Motorsport, FIA ve Formula E’nin iş birliğiyle tasarlandı. John Cooper Works’ün performans karakterini elektrikli mobilite ile bir araya getiren MINI E-Pacesetter, JCW modelinin elektrifikasyona olan uyumunun da en somut temsilcisi konumunda...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım