Forum Üyelerinin Hobileri

Hobileriniz ?

  • Aşçılık

  • Futbol / Basketbol

  • Fotoğraf / Resim

  • Koşu, Yüzme

  • Sinema / Tiyatro

  • Bilgisayar Oyunları / Yazılım

  • Bisiklet / Kamp / Doğa Gezileri

  • Model Oyuncak

  • Vücut Geliştirme

  • Diğer(Lütfen Belirtiniz)


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mtb_rider

Mustafa Özer
Panpa
6 Eyl 2020
780
1,494
2,520
37
Sakarya
Marka
Kia
Benimkisi müzik. Seçeneklerde olmamasına şaşırmadım desem yalan olur :D

Babam ve amcalarım ayda 1-2 kez köydeki evde toplanıp çalar söylerler. Bir akşam bende yanlarında bulundum ve çok hoşuma gitti. Ertesi gün amcamın tezene siparişini almaya gittiğim dükkandan elimde bir bağlama ile çıktım :) 1.5 ay civarında oldu f7r dan yakayı kurtarınca haliyle boş zaman oluştu ve o boş zamanların bir kısmında bağlama çalmayı öğrenmeye uğraşıyorum. Hatta ben biraz işin zorunu seçtim bilen ne demek istediğim anlayacaktır; hem çöğür bağlamayı hem tamburayı aynı anda öğrenmeye çalışıyorum. Arada sıkılınca diğer enstürmanlarada el atmıyorum (gitar ve ukulele eşime ait) değil ama bağlama benim hayalim. Öğreneceğim umarım :) Babam tam 48 senelik sazını bana hediye etti. Zamanında kırıldı tamir edildi vs derken çocukken çok severmişim onunla oynamayı. Aşağıdaki 2 kare arasında 37 sene bikaçta ay var :D

Ekli dosyayı görüntüle 34171 Ekli dosyayı görüntüle 34172


Ensturman seçeneklerde en olmasını istediğim idi. Listeyi oluştururken bir anda konuyu açmış bulundum. Bir daha düzenlemek neredeyse imkansız hale geldi. Birde seçenek sayısı kısıtlanmış.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Gökhan61

mtb_rider

Mustafa Özer
Panpa
6 Eyl 2020
780
1,494
2,520
37
Sakarya
Marka
Kia
Untitled.jpg


Çok şükür, uzun zaman sonra nizamiyenin kapısından çıkıp yolculuk yapacak, dağ bayır, insan göreceğim.

Run bro run.
 
  • Beğeni
Tepkiler: g.c. ve Mt.Akina

atoprak

Aydın
Panpa
5 Kas 2016
1,589
2,193
2,520
Aalsmeer
Marka
Yok
Benim hobiler Hi-Fi, Kahve ve Horology ... ama özellikle Hifi ve Horology kısmında, evlilik ve özellikle çocuk olduktan sonra geri düştüm ...
 
  • Beğeni
Tepkiler: mtb_rider

nıneleven

Profesör
9 Nis 2021
568
685
1,520
Tekirdağ
Marka
Porsche
Karantina öncesinde yol bisikletiyle küçük turlar yapıyorduk ama artık çok maliyetli olmaya başladı. İç lastik , bisikletin bakımı , bozulan parçalar , gittiğimiz yerde harcadığımız para derken o gün 500tl'nın üzerine çok kolay çıkıyor.

Ortaokul-lise yıllarımda biraz da aile ve çevre faktörüyle gitar çalmak , santranç oynamak gibi şeyleri de orta-iyi seviyede biliyorum. Basketbolla ilgileniyordum ama boyum lise 1e kadar hızlı hızlı uzayıp 1.75'te kalınca yalan oldu 😁

Birşeyleri tamir etmeyi sevdiğimden 2.el arızalı telefon , bilgisayarlar alıyorum. (Ticaret olarak anlaşılmasın gerçekten para kazanılmıyor. Para kazanmak için dolandırıcı olmak lazım. 100-200tl için de gerek yok)

Uçuş simulasyonları (FSX , P3D) , Yarış simulasyonları (Assetto Corsa , rfactor)
ETS de var tabii ki (kağıt dolu gözüksün)
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: bt ve mtb_rider

ahmet.kocak

Profesör
18 Mar 2017
280
268
1,445
38
ankara
Marka
Kia
Ben boş vakitlerimi bilgisayar oyunu ve evde spor yaparak geçiriyorum. 2 küçük çocuğum olduğu için outdoor sporlar bana çok uymuyor. Çocuklar büyüyünce bisiklete sarmayı düşünüyorum ama. Keşke bir müzik aleti çalabilsem ya da diy tarzı bir şeyler de yapabilsem ama el yatkınlığım hiç yok maalesef.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım