General Motors milyarlarca doları çöpe atmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulas79

Profesör
8 Eyl 2016
433
724
1,695
45
Aydın /Kuşadası
GM için bir ülkeden daha çıkma söz konusu. Milyarlarca dolarlık yatırım boşa gidecek. GM CEO’su Mary Barra bir ülkenin daha ipini çekti. General Motors Kore’den çıkıyor

General Motors Güney Kore’den çıkabilir. Bu da grubun bugüne kadar bu ülkede yaptığı milyarlarca dolar yatırımın da çöpe gitmesi anlamına geliyor.

GM’nin uluslararası şefi Barry Engle, Güney Kore yetkilileriyle bir araya gelerek o ülke için bir anlaşma yapmak üzere son bir çaba sarf etmeyi planlıyor. Sendikadaki gerilimlere, müşteri beğenilerine ve montaj kayıplarına yol açan GM Kore’nin, hükümete bir geçici teklif sunması için 20 Nisan’a kadar süresi bulunuyor.

General Motors Kore’den çıkıyor
20 Nisan tarihinin bir başka önemi daha var. GM Kore birimi, şirketten gönüllü ayrılmayı kabul edenlere tazminatları ödeyecek. Ancak ne yazık ki bunu gerçekleştirecek maddi gücü yok. GM genel merkezi ise Kore’ye nakit aktarımında bulunmayacağını belirtiyor. Yani GM Kore kendi başının çaresine bakmak zorunda.

GM CEO’su Mary Barra şu an için bölgesel bazda değil, karlılık bazında düşündüklerini belirttiği için Kore’den çıkışın çok önemli olmadığını belirtti.

Barra geldi 13 tesis gitti
Mary Barra’nın CEO olmasıyla birlikte GM’nin 13 tesisi ya kapandı ya da satıldı. Bu da toplamda 20 milyonluk bir pazardan GM’nin çekilmesi demek oluyor. Karlılığa büyük önem veren CEO, işlerin istediği gibi gitmediği tesisleri hızlıca kapatmasıyla tanınıyor.

http://www.otostil.com/general-motors-koreden-cikiyor/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım