Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), GT4 Avrupa Serisi için rekor sayılabilecek 55 otomobilin katılımıyla Spa – Francorchamps pistinde gerçekleşen 4. Ayak yarışlarını başarıyla tamamladı.
 GT4 Avrupa Serisi’nde ülkemizi temsil eden ilk ve tek takım olan Borusan Otomotiv Motorsport, Belçika’nın Eau Rouge virajıyla bilinen motor sporları efsanesi Spa-Francorchamps’taki 29-30 Temmuz’da düzenlenen 4. Ayak yarışlarını geride bıraktı. Yoğun bir motor sporları hafta sonu yaşanan pistte cuma günü düzenlenen sıralama turlarından sonra yapılan ilk yarışta Berkay Besler ve Will Burns ikilisi 12 kapı numaralı araçlarıyla Silver kategorisinde 3’üncü olarak podyuma çıkma başarısı gösterirken genel klasmanda ise 55 otomobilin arasında 4’üncü oldular. Yağız Gedik ve Jason Tahincioğlu’nun yer aldığı 11 kapı numaralı araç Pro-AM Kategorisinde 7’nci olurken Genel Klasmanda da 20’nci oldu.
GT4 Avrupa Serisi Eylül tekrar başlayacak
Cumartesi günü geçilen ikinci yarışlarda Berkay Besler ve...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım