KAPALI Güncel Avensis'i nasıl bilirsiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cingoz debriyaj

Panpa
Destekçi
8 Eyl 2016
559
1,118
2,520
23
Marka
Zirai Traktör
Malumunuz Avensis Toyota'nın D segmentindeki arabası fakat satmıyor gibi bir şey. Son versiyonda BMW'den alınan 1.6 dizel üniteyi koydular. Bu motor ve araç hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Bu arada aracın'' Premium Plus " donanımı gayet dolu gözüküyor. Ara ara merak ettiğim bir araçtı böylece merakımı gidermiş olurum.
İyi forumalar.
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,017
7
51,352
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Çok beğeniyorum. Türkiye piyasasında underrated bir araba. Gayet başarılı motorları var. Arkada bağımsız süspansiyonuyla yürüyeni de çok başarılı. Son kasaya binmedim ama önceki versiyonlarını deneyimlemiştim. Çok konforlu arabadır. Sınıfının öncelikli beklentisi de bu değil mi zaten? Yalnız otomatik şanzımanı nasıldır hiç bilmiyorum.
 

Samed M.

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
1,347
3,278
3,770
24
Antalya
Marka
Hyundai
Boş Passat parasına gırtlak dolu Avensis alınabiliyor. Motoru Bmw ve konforu söylendiği gibi iyiyse binici adam için ideal seçenek olur bence. Ama alayım az binip satayım diyene zor. Sanmıyorum ki ikinci eli hızlı olsun. Zaten kullanıcı kitlesi sabit Toyotacılar oluyor genelde, Passat gibi her parayı bulanın aldığı bir araba değil belli ki.

He birde sarı sitedekilerin büyük çoğunluğu kazalı. Oralara düşmüyor temizi sanırım. Toyota bayilerinden bakmak lazım.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: cingoz debriyaj
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım