Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Güney Koreli SsangYong’un C-SUV sengmentindeki en yeni temsilcisi yeni XLV, mayısta Türkiye yollarında olacak.
2007’den bu yana Türkiye’de Şahsuvaroğlu Otomotiv tarafından temsil edilen Güney Koreli SsangYong, C- SUV segmentindeki en yeni temsilcisi yeni XLV’yi Türkiye’ye getiriyor. Sahip olduğu üstün donanımıyla güç, konfor ve dinamizm arasında mükemmel bir denge sunan, yenilikçi güvenlik sistemleri ile sürücü güvenliğini zirveye çıkaran yeni XLV, bu özellikleriyle “Heyecan verici güvenli yaşam tutkunları”nı can evinden vuracak. Her sürümünde aktif güvenlik sisteminin bir standart olarak sunulduğu yeni model, yüksek mukavemetli çelik kullanılarak işlenen “Güvenli Sürüş Alanı”na sahip kabini, 1440 L bagaj hacmi ile “Aile Boyu Güvenli Yolculuk” sunacak. Markanın D- SUV segmentinde ürettiği yeni modeli Rexton da XLV ile aynı dönemde satışa sunulacak. 
Heyecan verici güvenli yolculuklar 
Güney Koreli SsangYong’un C-SUV segmentinin son temsilcisi olan yeni XLV, üstün donanımıyla...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: gokglsy

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,191
45,762
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
128 PS güç ve 160 NM tork üreten 1.5 litrelik motoruyla güç, konfor ve dinamizmi yeniden tanımlıyor diye belirtilmiş ama bu değerle gücü ancak kötü anlamda yeniden tanımlar diye düşünüyorum. 163 hp'lik güce sahip motoru koymuş olsalardı belki diyebilirdik.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım