Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Porsche tamamen elektrikli spor otomobil Taycan model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Yeni Taycan Sport Turismo modelleri Porsche performansını günlük kullanım kolaylığı ve yüksek teknolojiyle birleştiriyor.
Porsche’nin tamamen elektrikli model ailesi Taycan, Sport Sedan ve Cross Turismo’dan sonra şimdi de Sport Turismo ile üçüncü bir gövde seçeneğine kavuşuyor. Bu yeni model Taycan Cross Turismo’nun günlük kullanım kolaylığını Taycan Sport Sedan’ın dinamik yol performansıyla bir araya getiriyor. Taycan Sport Turismo ailesinin ilk üyesi olan GTS, 2022 Şubat ayının sonunda pazara sunulacak, Mart ayında ise onu yeni versiyonları takip edecek.
Beş farklı versiyonun yer alacağı model ailesinin ilk üyesi arkadan itişli Taycan Sport Turismo.  240 kW (326 PS) güç üreten elektrikli motora sahip model, isteğe bağlı olarak 280 kW (380 PS) güç sağlayan Performans Plus Bataryası ile de tercih edilebiliyor...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım