Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Küçük sınıfın en gözde modellerinden Honda Jazz yenileniyor. 2020 model Honda Jazz e:HEV, hibrit teknolojisinin yanı sıra barındırdığı donanım ve teknolojilerle sınıfının standartlarını yeniden belirlemeye hazırlanıyor.
Yeni Honda Jazz bünyesinde barındırdığı donanım ve teknolojilerle sınıfının standartlarını belirlemeye devam ediyor. Honda Jazz e:HEV, standart olarak sunulan e:HEV hibrit teknolojisi ile performanslı ve yüksek verimlilik seviyesine sahip bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni kompakt sınıf model artan yolcu konforu, ileri teknoloji, gelişmiş araç içi bağlanabilirlik çözümleri ve uzaktan hizmet erişimi gibi çözümlerle segmentinin en cazip paketini sunuyor.  
Honda’nın 2022 yılında tüm modellerinin elektrikli veya hibrit olmasını hedefleyen ‘Elektrik Vizyon Stratejisi’nde önemli bir yere sahip olan yeni Honda Jazz’ın 2020 yılının yaz aylarında Avrupa...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım