Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Tüm dünyayı etkisine alan Coronavirus, pek çok sektörü olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Sevilen filmlerden Hızlı ve Öfkeli 9, pandemi nedeniyle neredeyse 1 yıl gecikerek 2021’de vizyona girecek!
Hızlı ve Öfkeli 9 filmine Coronavirus darbesi: Vizyon tarihi 11 ay ertelendi!
İlk olarak Çin’de görülen virüs, geçtiğimiz ay Avrupa’ya sıçradı ve küresel bir salgın haline geldi. Dünya genelinde binlerce can kaybına sebep olan pandemi, son olarak geçtiğimiz günlerde ülkemizde de görüldü. Ancak Coronavirus, İtalya başta olmak üzere Avrupa ülkelerinde daha sert geçiyor ve buna karşın tedbir almak artık bir zorunluluk haline geldi.

Dünyanın en büyük film yapımcılarından Universal Pictures, aldığı karar ile Hızlı ve Öfkeli 9 filminin gişe tarihinin...

Okumaya devam et...
 

selimcicekyurt

Selim
Profesör
10 Eyl 2016
766
1,134
2,320
23
İstanbul
Marka
Opel
Gittikçe daha ciddi bir hal alıyor. 16 Mart itibariyle ilkokul ve ortaokullar 1 hafta, üniversiteler 3 hafta ara verecekmiş.
Edit : Okulumun (BAİBÜ) yaptığı açıklamaya göre bu süreçte uzaktan eğitim verilmeyecekmiş. Gerekirse döneme ek ders yapılacakmış. Okulum zaten herşeyi geç takip ederken yaz boyu okulda olacağım herhalde. Bu arada normal şartlarda Temmuz başında kapanıyordu okul.
 
Son düzenleme:
  • Üzgün
Tepkiler: Berkin
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım