Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Honda, pist performansıyla dikkat çeken Fireblade’i ve ilk kez Avrupa’da bir fuarda sergilenen Africa Twin modeli de dahil olmak üzere tüm 2020 yenilikleri fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.
 Honda, Milano’da gerçekleştirilen ve sektörün en önemli motosiklet organizasyonlarından biri olan 2020 EICMA’da Avrupa motosiklet pazarına yönelik yeniliklerini ve ürün gamını sergiledi. 2020 yılına yönelik tüm yeniliklerini EICMA ziyaretçilerinin beğenisine sunan Honda’nın yeni CBR1000RR-R Fireblade ve Fireblade SP modelleri benzeri görülmemiş bir pist performansı ile dikkat çekiyor. Yeni CRF1100L Africa Twin ve CRF1100L Africa Twin Adventure Sports modelleri ilk kez Avrupa fuar gösterimi için sahneye çıkarken Honda’nın naked sınıfındaki amiral gemisi olan CB1000R Neo Sports Café modeli de yeni renk uygulamaları ve kozmetik güncellemeleri ile fuarda sergileniyor.  
CBR1000RR-R Fireblade ve CBR1000RR-R...

Okumaya devam et...
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım