Honda City için Multimedya Önerisi

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,060
3
15,309
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Herkese Selamlar,

Honda City (2006) için küçük bir yenilemeye gitmeyi düşünüyoruz. Çok fazla navigasyon kullanıyoruz ve bunun haricinde geri görüş kamerası ve park sensörleri yerleştireceğiz.

Bu kapsamda ortadaki eski usül radyoyu 7 inç boyutunda (çerçeve o kadar müsade ediyor) bir multimedya ekranına dönüştüreceğiz.

Eh, Android işletim sistemli bir ürün kullanacağımızı biliyoruz. Lakin piyasa o kadar Çin dolu ki, hangi markayı tercih etmeliyiz neye dikkat etmeliyiz hiç bilmiyorum.

Bir kere küçük bir araştırmayla bazı modellerin dokunmatik yerine bastırmatik olduğunu, kastığını, uygulamaların çöktüğünü, yavaş tepki verdiğini okudum.

Kişisel olarak Pioneer'ın bir modelini beğendik lakin fiyatı yaklaşık 3500 TL. Çok ciddi bir rakam, cihaz çok güçlü. Buna şüphe yok. Ama mümkünse daha ekonomik bir ürün arıyoruz.

Dolayısıyla fiyat/performans önerilerinizi bekliyorum efendim.

Çok teşekkürler.
 

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul
Uygun fiyatlı olarak navimex markasının ürünlerine denk gelmiştim, hemen hemen her marka/model için ürünleri var ancak kaliteleri hakkında bilgim yok.

Daiichi markasının iki farklı ürününü tecrübe ettim. İkisinin de dokunmatiği çok iyiydi. Biri gayet sorunsuzdu ama diğeri farklı zamanlarda 1-2 defa tarih, saat ve radyo listesini fabrika ayarlarına döndürdü. Her marka/model için bulunabiliyor mu bilmiyorum.

Park sensörünü cenmax tercih edebilirsiniz, buzzer tipi sensörleri iyi çalışıyor. İsteğe göre küçük ekranlı seçeneği (multimedya ekranı olacağı için buna gerek yok) ve geri görüş kameralı seçenekleri de vardı, inceleyebilirsiniz.

Şöyle bir Sony çıktı ama fiyat olarak Pioneer'a yakın. Sony'nin olduğu sayfada sağ tarafta aracınıza uygun diğer markaların (JVC, mixtech, Pioneer) ürünleri de çıkıyor, onlara da bakabilirsiniz.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Berkin
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım