Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Honda yeni bir hamle yaparak Honda Civic Type R Limited Edition ile karşımıza çıktı. Model, Suzuka pistinde Renault Megane RS Trophy-R rekorunu 1.5 saniye geçti.
Suzuka pistinde 2019 yılında Renault Megane RS Trophy-R, 2:25.4 bir tur zamanı ile en hızlı önden çeker pist rekorunu kırmıştı. Şimdi ise Honda, Civic Type R modelinin pist odaklı modelini geliştirerek Honda Civic Type R Limited Edition ile pistte çıktı ve rakibine 1.5 saniye fark atmayı başardı.
Honda rekoru kırarken kullandığın aracın gerçek bir üretim modeli yerine aracın gelişim prototipi ile pistteki turlarını tamamlamış. Honda’dan gelen açıklamaya göre teknik veriler, yollara çıkacak olan seri üretim model ile birebir aynı olduğu için rekorun geçerli olduğunu düşünüyoruz ifadesi kullanıldı.
Suzuka pisti 5.8 km uzunluğunda ve yaklaşık olarak 1.2 km’si sadece düzlük. Honda Civic Type R Limited Edition pisti 2:23.9 luk bir süre ile pisti tamamlayarak Renault Megane RS Trophy-R rekoru...

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğeni
Tepkiler: fujiwara
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım