Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Hyundai i20 N, dünyaca ünlü İngiliz otomobil dergisi ve TV programı Top Gear tarafından gerçekleştirilen Hız Haftası test sürüşü etkinliğinde en keyifli ve en etkileyici otomobil olarak seçildi.
Derginin ünlü test pilotu Stig ve editörü Chris Harris liderliğinde yapılan etkinliğe 26 yüksek performanslı model davet edildi. Aralarında 1.000 beygirlik süper sporlar, ultra hafif, iki koltuklu egzotik modeller kadar yüksek torka sahip elektrikli coupe otomobillerin de yer aldığı test sürüşlerinde Hyundai i20 N kendinden daha güçlü rakipleri arasında sportif görüntüsü ve dinamik sürüş özellikleriyle dikkat çekti. Meşhur Dunsfold pistinde en iyi performansı gösteren i20 N, böylelikle Top Gear Hız Haftası’nın 2021 şampiyonu seçildi. Hız Haftası (TG Speed Week), birkaç gün boyunca süren ve kapsamlı testlere verilen geleneksel bir isim.
Hyundai i20 N, pistin en zor virajları kadar uzun düzlüklerinde gösterdiği keskinliği, rijit yapısı, hızlanması, yol tutuşu ve fren kabiliyeti ile...

Okumaya devam et...


 

furkano

Panpa
7 Eki 2016
326
1,360
3,095
Marka
Citroen
Hyundai'dan beklenmeyen bi performans.Ben Clio v6 gibi arkadan motorlu ve rwd bir i20 de bekliyorum bu gidişle Hyundai'dan
 
  • Beğeni
Tepkiler: Mt.Akina ve Sirius
E

egenin1i

Ziyaretçi
izmit'te üretilen bir araç için bile türkiye'ye hiçbir kontejyan ayrılmamış ki. eylül sonu ekim başı dendi aracımı sattım peşinat yaptım. genel merkez aradı önce avrupa, seneye belki tr diyor. türkiye satışı kesin de değil. her konuda olduğu gibi dünyadan kopuyoruz.
 
  • Beğeni
Tepkiler: kenblock
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım