İngiltere’de dizel motorlara daha sert vergiler geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngiltere’de yapılan araştırmaya göre dizel yakıt için yolun artık kesin. Dizel motorun yüksek zararlı gaz salınımı nedeniyle başta Avrupa olmak üzere tüm dünyada yavaş yavaş dizel motor terk edilecek. Elbette bazı ülkeler bunu çok hızlı hayata geçirse de tamamen dizel motoru bırakmak için daha önümüzde 15 yıl civarında süre var.

İngiltere çalışmalara başladı
İngiltere dizel motorlar konusunda en sert adımları atan ülkelerin başında yer alıyor. Dizel motorlu araçların ilk yıl daha yüksek vergi ödemeye başlayacağı İngiltere’de, ayrıca dizel motorlu araçların şehrin belirli bölgelerine de girişi yasaklanıyor.

Dizel araçlar kalkıyor
Eski dizel sahiplerinin de ödediği vergileri artırmak için çalışmalarında sona gelen İngilizler, küçük hacimli benzinli motor ve elektrikli araçlar için destek paketleri açıklamaya hazırlanıyorlar.

Zaten tüketicilerden de bu adımlar hemen karşılık buldu ve uzun yıllardır yüzde 50 seviyesinde olan dizel payı yüzde 35’e kadar düştü.
http://www.otostil.com/dizel-araclar-kalkiyor/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım