ferfurkan

Furkan Ceylan
Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
150
30
995
Intercity İstanbul Park yönetimi, bugün düzenlemiş olduğu basın toplantısında 2020 Türkiye GP’nin dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeni ile kısıtlı sayıda seyircili olarak yapılacağını duyurdu ve bilet fiyatlarını açıkladı.
Intercity İstanbul Park’ın 13-14-15 Kasım tarihleri arasında Türkiye GP’ye ev sahipliği yapacağının açıklanmasının ardından Intercity bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Formula 1 Türkiye GP için merakla beklenen önemli detaylar açıklandı.
Pistin işletmecisi Vural Ak, şu ana kadar Formula 1’de gerçekleştirilen ilk 7 yarışın seyircisiz yapıldığını belirtti. Ak, Mugello ve Rusya yarışlarının seyircili yapılacağını ve Türkiye GP’de de limitli sayıda seyirci alınacağını açıkladı.


Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, “Dünyanın birçok yerinde yarışlar yapılamıyor. Avrupa’da birkaç haftadır yarışlar yapılıyor ancak seyircili yapılamadı. Bizden önce Mugello, Portekiz ve Rusya seyircili yarışlar yapılacak. Biz de bu ülkelerden birisi olacağız.”...

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Kim?

Panpa
15 Eyl 2016
1,024
1,994
2,770
Marka
Subaru
alabilirsem n95 leri çekip giderim sıkılırsam dönerim

Nerede satışa çıkacağını bilen var mı ?
 

anl_akl

Panpa
8 Eyl 2016
1,247
3,438
3,720
Ankara
Bu açık alan dediği yani 30 TL verip izleyebileceğim yerler tam nereler oluyor daha önce hiç gitmeyenler için bilenler anlatabilir mi ? Ona göre bilet almayı düşünüyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: kenblock

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,617
1
64,386
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Bu açık alan dediği yani 30 TL verip izleyebileceğim yerler tam nereler oluyor daha önce hiç gitmeyenler için bilenler anlatabilir mi ? Ona göre bilet almayı düşünüyorum.

ooo hoşgeldin yakışıklı çocuk :) çimler ve viraj köşeleriymiş sanırım :)


edit:
Çimenlik alanlarmış viraj dönüşleri vs.


benim pcnin şu an giriyor olması mucize tabi, adam hızlı...
 
  • Beğeni
Tepkiler: anl_akl
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım