Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yenigün, Volkswagen yatırımının iptalinin ardından ümit verici konuştu.
Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Haydar Yenigün, haziran ayı üretim verilerinin de içinde bulunduğu bir dizi açıklama yaptı. Yenigün normalleşme ile birlikte iç pazarda beklentilerin de üzerinde bir artış yaşandığını altını çizdi. Aynı zamanda Alman otomotiv üreticisi Volkswagen’in iptal edilen Türkiye  yatırımı hakkında da bir dizi açıklama yapıldı.
Yenigün, “Avrupa da dahil olmak üzere bazı şirketler yatırım planlarının ertelendiğinden bahsediyorlar. Özellikle Türkiye’de Manisa’da yapılması planlanan VW yatırımının yapılamaması gerçekten çok üzücü, Türkiye için çok büyük bir kayıp. Yıllardır beklediğimiz bir fırsattı. Hem Ankara tarafından hem VW tarafından, her iki tarafında bu işi çok istediği ancak son dönemdeki mali mecburiyetler nedeniyle bundan vazgeçildiği şeklinde bir bilgim var
Çünkü Türkiye gelişmekte olan ülkeler arasında. Eğer...

Okumaya devam et...


 
İ

İlhan

Ziyaretçi
Otomotiv sanayi derneği başkanı nın tüm ifadeleri muğlak bu ülkeye şuan yatırımcı gelmez bunu en iyi siz bilirsiniz... Vatandaşa boş yere umutvermeyiniz.....
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım