Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saracer

Panpa
Destekçi
6 Kas 2016
1,239
5,027
4,470
40
Istanbul & Basra (Irak)
Marka
Lexus
Malumunuz irak ta calisan bir Petrol Muhendisiyim, 1 ay irakta, 1 ay izinde yani istanbulda oluyorum, rotasyonum bu sekilde.
Ozunde siki bir alfaciyim fakat Giulia cikana kadar Alfa nin durumu beni iyiden iyiye uzmeye baslamisti, neyse ki efsan geri dondu. Fakat eski bir 156 ve 159 kullanicisi olarak hala soyledigim birsey vardir; "su anda 156 yi ayni kasa ayni motor ile sifir olarak piyasaya sursunler ilk siparisi ben veririm". Hayatimda kullanmaktan en keyif aldigim makinedir kendisi, sekil olaraksa 159 un uzerine tanimam, o da ayri bir efsanedir benim icin.
Universiteyi Istanbul da ITU de okudum sonrasinda Azerbaycan,Turkiye, Kazakistan ve Irakta isimi yapmaya devam ettim ve ediyorum.
Bu arada arabalara olan ilgim dayimla birlikte 90larin basinda KIA nin Turkiyedeki 3. bayiligini acmasi ile baslamisti, dolayisiyla Kia ya karsi da hep bir sempatim ve begenim vardir. Turkiye de IHLAS Holding ile girmesi nedeniyle hakettigi yerde olmadigina inaniyorum. Orta doguda, avrupada ve amerikada cok sayida gorebildigimiz bu marka maalesef Turkiye de yeni yeni kendine pazarda yer edinmeye basladi. Tabi bu arada devrim niteligindeki tasarim ve tasarimcilarin, kalitenin artmasinin da payi buyuk.
Uzun suredir Otopark takipcisiyim fakat foruma nerdeyse yeni kaydoldum, fakat okumadigim entry, izlemedigim test, video yoktur eminim.
Petrol konusunda da bazi yanlis bilinen konulari tartisabiliriz diye dusunuyorum.
Sizlerle sohbet etmek eminim cok keyifli olacaktir, herkese selamlar
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,635
1
64,453
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Cok tesekkurler, bu arada giris mesajina eklemeyi unuttugum birsey daha var;
Yurtdisindan arac getirme olayi ile ilgili mevzuatin neredeyse tumune hakimim bu konuda da sorulari cevaplayabilirim arkadaslar, isteyen olursa tabi :)

Müsait olduğunuz zaman bi başlık açmanız halinde illa ki bilgi sahibi edinmek isteyenler olacaktır :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım