Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’a kazandıracağı yeni taksileri duyurmasının ardından taksicilerden tepki geldi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiiz hafta oldukça konuşacak bazı açıklamalar yapmıştı. Buna göre  İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak 5 bin taksiyi kiraya vereceklerini söylemişti. Tek kıyafet ve üç vardiya sistemine göre çalışılması planlanan sistem halkın geneli tarafından mutluluk ile karşılansa da taksici esnafı bu durumdan mutlu değil. Kararın açıklanmasının arından 2.2 milyon olan taksi plakası ücretleri 2 milyona düştü bile.
Firma sahibi Gürsoy Atlı, “Kararı daha yeni duyduk. Piyasa tedirgin oldu. 8 ay önce plaka vereceğim, dendi. İhale yapacağım dendi, şimdi kiralığa dönüldü. Piyasada bir kargaşa oluştu. Taksi esnafı ve taksi plaka sahibi olarak buna tepkiliyiz. Başkanın bunu tekrar gözden...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: gokglsy

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,193
45,772
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Otv indirimiyle aldiklari luks taksileri piyasa fiyatindan, bazen biraz daha yuksekten satarak 2.el ticareti yapiyorlar. Arada ki fark da yanlarina kar kaliyor. Oradan fazla fazla kapatiyorlar aciklarini. Fazla aglamasinlar.
 

cnkakyz

Panpa
9 Eyl 2016
566
1,110
2,520
Ankara
Marka
Renault
Aramızda var mı bilmiyorum ancak çoğundan nefret ediyorum, solundan bi anda önüne dalıp durması mı dersin, kırmızı ışıkta beklerken korna çalması mı dersin, müşteri olarak bindiğinde paranla rezil olmak mı dersin, hepsi bunlarda. Bi ara esnaf odası başkanı arabada sadece şoför olsun, yakınlarını taşıyıp korsan taksicilik yapıyor falan demişti, bu pandemi öncesinde arkadaş beni durağa bıraktığında arabanın başına üşüşüp siz korsan mısınız hayırdır falan yaptılardı, bizde 4 kişi olunca geri adım attılar sonrasında, böyle bir güruh bunlar, dolmuş ve taksicilerin cidden düzene sokulması şart, özellikle İstanbul gibi yoğun bir şehirde.
 

babayimben

Enes
Panpa
4 Eki 2018
843
1,751
2,520
47
İstanbul
Marka
Mercedes
İnsanların en büyük şikayeti taksilerin ve taksicilerin durumu, taksi bulamamak ondan sonra geliyor.
Mevcut taksileri düzenlemek daha gerekli ve mantıklı iken böyle bir yola girilmesi ilginç olmuş
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım