HABER Jay Leno'nun Garajı'nda Ferrari rüzgarı

aliserdar

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
143
104
1,085
28
Birbirinden değişik otomobillerin sahibi olan ve bazı otomobilleri ise kullanma şansı bulan Jay Leno’nun garajında yer alan araçlar ise 1966 model Ford Mustang Shelby GT350H‘ten jet motoruyla hareket eden Cadillac’a kadar değişmekte. Böyle geniş bir koleksiyonun içerisinde bulunmayan markalardan birisi ise Ferrari‘ydi. Arkadaşı David Lee ise bu durumu değiştirmek istiyor.

Leno gibi bir koleksiyoner olan David Lee’nin düzenlediği etkinlik Kalifornia‘da yer alan Willow Springs pistinde gerçekleşti. Bahsettiğimiz Ferrari modelleri ise klasik 288 GTO‘dan başlayıp F40, F50, Enzo ve Ferrari’nin süperspor modeli LaFerrari ile liste tamamlanmakta. Listedeki her bir modelin Ferrari tarihinde özel bir yeri bulunmakta.

Leno, 950 hp‘lik hybrid V12 motora sahip LaFerrari’yle pistte turlarken Lee ise ikonik 288 GTO’sunu sürmeyi tercih etti. David’in Ferrari markasına duyduğu tutkuya hayran olduğunu söyleyen Leno “Onları sevmesinin yanı sıra onları üretim amaçlarına uygun kullanması yani sürmesi, hatta onları benim sürmeme izin vermesi daha da güzel bir duygu.” şeklinde ekledi.


Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım